Annonce
Viborg Nyt

Åbningsdagen fastlagt: Viborgensere kan handle i ny Lidl fra 30. januar

Lidl er klar til åbning den 30. januar. Foto: Morten Dueholm
Annonce

Viborg: Butikken har været noget tid undervejs.

Et år helt præcist, hvis man regner fra den dag, teknisk udvalg gav grønt lys til byggeriet af den nye Lidl i Overlund.

Et enigt udvalg sagde 30. januar 2019 ja til planerne – og torsdag 30. januar 2020 åbner Lidl så dørene for kunderne i den nye butik på 1105 kvadratmeter, der har butikschef Heidi Abrahamsen i spidsen.

Det fortæller Lidl i en pressemeddelelse, hvor det lyder:

- Fejringen af den nye butik starter torsdag 30. januar klokken 8.00, hvor der vil være balloner til de små og en goodiebag med nogle af Lidls mange kvalitetsmærker til de første 100 morgenfriske kunder i butikken.

- Her byder kæden også på kaffe og morgenbrød fra butikkens bake off-afdeling. Der vil efterfølgende være smagsprøver på tapas resten af dagen, skriver butikskæden.

Allerede dagen inden holder Lidl ”Naboaften”, hvor de nærmeste naboer er inviteret til vinsmagning og smagsprøver – og dagen efter åbningsdatoen vil der være mulighed for prøvesmagning af butikkens tapasprodukter fra klokken 11 til 19, mens lørdag står i familiens tegn mellem 10 og 14 med ansigtsmaling og skattejagt i butikken.

Lidl bliver den tredje butik lige ved rundkørslen Randersvej, Houlkærvej/Tapdrupvej. I forvejen er der Rema 1000 og Løvbjerg syd for Randersvej, og nu kommer altså Lidl nord for Randersvej.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Bliv en del af Viborgs historie

Viborg Nyt

Soppefesten bliver til Droppefesten

Viborg Nyt

Nye p-pladser på vej i banebyen

Viborg Nyt

Stort Bjerringbro-løb aflyst

Annonce