Annonce
Viborg Nyt

Officiel åbning af Hammershøjs nye brugs

Uddeler Bo Kyndi og det øvrige personale i den nye brugs er klar til at holde officiel indvielse af forretningen. Arkivfoto: Jakob Thorup Thomsen
Annonce

Hammershøj: Reelt har Hammershøj nye Dagli'Brugsen været åben siden fredag den 22. november, men nu er man ved at være klar til at holde officiel indvielse. Lørdag den 7. december klokken 9 inviterer forretningen områdets beboere til den officielle indvielse, og i dagens anledning åbner butikken også først fra klokken ni.

Programmet byder på taler ved bestyrelsesformand Peter Seeberg, formand for Viborg Byråds tekniske udvalg Johannes Vesterby og kædedirektør for Dagli'Brugsen Torben B. Andersen. Brugsen byder på rundstykker og kaffe, og fra klokken 12 til 15 bemander Lions Club Tjele pølsevognen.

Dagli'Brugsen er med åbningen af forretningen flyttet over på den anden side af Hammershøjs hovedgade. Den nye brugs er bygget på den gamle cementstøberi-grund. Dermed har forretningen nu haft tre forskellige adresser inden for et geografisk meget lille område centralt i Hammershøj by. For cirka 20 år siden flyttede fra den bygning, der i dag huser Torvehallen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce