Annonce
Viborg Nyt

10 shoppingcentre går sammen om konkurrence

Sct. Mathias Centret er et af 10 storcentre, der er gået sammen om en købsbetinget konkurrence med store præmie. Arkivfoto: Morten Pedersen
Annonce

Viborg: Sct. Mathias Centret går sammen med ni shoppingcentre og udlodder præmier for 725.000 kroner - hvor hovedpræmien er en Citroen C3.

Man får et skrabelod, pr. 100 kroner man handler for i de butikker, der er med i konkurrencen.

- Vi har savnet alle vores kunder i de dage og uger, corona-krisen var på sit højeste og holdt vores center lukket. Vi brugte ventetiden til at finde ud af, hvordan vi bedst byder vores kunder velkommen tilbage, når vi igen fik lov til at åbne, siger centerchef Jesper Maagaard og fortsætter:

- Vi følger myndighedernes retningslinjer til punkt og prikke, så vi kan af gode grunde hverken lave køtilbud, Store Open by Nights eller koncerter. I stedet fandt vi sammen ni andre centre på denne konkurrence med langt større præmier, end vi ville kunne mønstre hver for sig. Så nu glæder vi os bare til at komme i gang, og få udloddet de mange fine præmier.

Ud over Sct. Mathias Centret er Ballerup Centret, Farum Bytorv, Hørsholm Midtpunkt, Nørreport Centret, RO’s Torv, Spinderiet, Viby Centret, Waterfront og Waves med i konkurrencen om den samlede mængde præmier. Konkurrencen løber fra 23. maj til 28. juni.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ejendomsmægler går imod tendens

Viborg Nyt

Bliv en del af Viborgs historie

Annonce