Annonce
Viborg Nyt

100 hørte løvinden og forskeren i Tinghallen

Mia Wagner til præsentationen. Privatfoto
Annonce

Viborg: Onsdag den 9. september afholdt Business Danmark et arrangement i Tinghallen på Tingvej 7 i Viborg.

I alt var 100 personer mødt op for at høre løvinden Mia Wagners historie om, hvordan man opnår arbejdsglæde, og for at høre Kasper Rubæk præsentere resultaterne fra Danmarks første forskningsprojekt inden for salg - ”Morgendagens salg” - herunder hvor meget mere vækst virksomheden kan genere, såfremt den følger nogle af de syv dyder, som forskningsprojektet fremhæver i rapporten.

- Det mest opsigtsvækkende i forbindelse med rapporten er, at de virksomheder, som arbejder efter de pågældende dyder i dag, faktisk klarer sig fire gange bedre end dem, der ikke gør, forklarer Kasper Rubæk.

Efter en kort pause var det så Mia Wagners tur til at fortælle sin historie, om hvordan hun på egen krop mærkede, at nu var det tid til at sadle om, og at man selv har et ansvar for sit arbejdsliv - ikke mindst hvordan man sikre sig arbejdsglæde.

- Mia Wagners historie er lige interessant hver gang, og jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at sætte tingene i perspektiv og ikke mindst gøre, at man kommer til at reflektere over tingene, fortæller Jan Ahlers, der er Business Danmarks lokale repræsentant, og som også stod for den store aften i Tinghallen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Julemarked åbner igen

Viborg Nyt

Kulturnatten og Viborg i farver

Viborg Nyt

Byggefirma vil opføre 20 huse på tømmergrund

Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Annonce