Annonce
Viborg Nyt

400.000 kroner til Viborg Bibliotekerne bliver til 40 gratis børneaktiviteter i juli

Det Flyvende Kuffertcirkus åbner ballet mandag den 29. juni med en hel dag fuld af gøgl og cirkus. Arkivfoto: Morten Dueholm
Børnefamilier kan se frem til en sommerferie fuld af sjove - og gratis - aktiviteter på bibliotekerne, der har fået 400.000 kroner til at skabe et spændende program i juli måned.
Annonce

Viborg: Kommunen fik for få dage siden 3,8 millioner kroner til at skabe sommerferieaktiviteter til børn og unge. Og med sommerferien lige om hjørnet har man derfor haft særdeles travlt med at finde ud af, hvordan og hvorledes den store pose penge skulle bruges.

Godt 400.000 af kronerne er blevet givet til Viborg Bibliotekerne, og dét til stor begejstring:

- Det er skønt at kunne tilbyde et ekstra fint og gratis børneprogram denne sommer, hvor mange familier måske er lidt mere hjemme end normalt. Vi glæder os til at se rigtig mange børn på børnebiblioteket i Viborg, siger børnekulturkonsulent Rikke Skovsbo.

Gennem juli måned vil der altså være 40 arrangementer og aktiviteter på bibliotekerne i Viborg, Stoholm, Karup og Bjerringbro - og de vil være gratis.

På programmet er alt fra kreative workshops, hvor man eksempelvis kan bygge sin egen drage, til "gamer" sessioner, hvor man kan spille computerspil sammen eller hver for sig.

Allerede fra mandag den 29. juni blev de første aktivitet sat i gang.

Det Flyvende Kuffertcirkus holder åben workshop, hvor børn kan lære at jonglere med bolde, køre på ethjulet cykel, balancere tallerkener og meget mere.


Det er skønt at kunne tilbyde et ekstra fint og gratis børneprogram denne sommer, hvor mange familier måske er lidt mere hjemme end normalt.

Rikke Skovsbo


Programmet opdateres løbende. Det kan ses på Viborg Bibliotekernes Facebook- og hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce