Annonce
Viborg Nyt

AC Group opkøber HJ Lift: Et vigtigt skridt i en langsigtet strategi

AC Service direktør René Prang og Henning Jensen, hvis firma, HJ Lift, bliver en del af AC Group. Pressefoto
Annonce

Viborg: HJ Lift, der servicerer og reparerer alle former for lifte og kompressorer i Jylland og på Fyn, er blevet opkøbt af AC Group-koncernen og vil fremover være en del af virksomheden AC Service.

HJ Lift ApS har hovedkontor i Langå og blev etableret i 2002 af Henning Jensen. Han havde en klar idé om, at den gode personlige service tiltrak og fastholdt kunderne, og det driver stadig den nu 65-årige mand, der har flere end 400 servicekontrakter i porteføljen.

- Jeg har bygget HJ Lift op fra bunden, men jeg bliver ikke yngre. De senere år har det fyldt  mere og mere for mig, hvad der skal ske med kunderne, når jeg på et tidspunkt vælger at trække mig tilbage, siger Henning Jensen og fortsætter:

- Efter mange gode samtaler og lange og grundige overvejelser kan jeg mærke, at aftalen med AC Service føles helt rigtig. AC Service tager sig af alt det administrative, så jeg igen kan bruge al min tid og ekspertise ude hos kunderne.

Der kommer et andet logo på bilerne, men Henning Jensen forsikrer, at kunderne fortsat vil få det serviceniveau og de priser, de er vant til.

Det var tilbage i 2019, at AC Group samlede alle sine serviceaktiviteter og -medarbejdere i selskabet AC Service. Virksomheden installerer, reparerer og servicerer, og investeringen i HJ Lift er et vigtigt skridt i en langsigtet strategi om at blive landsdækkende.

Overtagelsen sker 1. januar 2021.

- HJ Lift er en sund forretning, der bygger på de samme principper som AC Service. Vi har ingen interesse i at ændre på noget, der fungerer godt. Vi er ekstra glade for, at deres dygtige og erfarne folk - ikke mindst Henning selv - vil fortsætte med at servicere de kunder, der kender dem, siger AC Service direktør René Prang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Jubilæum hos lokal VVS'er

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

30 år hos Jørgen Olsen A/S

Viborg Nyt

Jensens Bøfhus overlever i Viborg

Viborg Nyt

Heldagskursus i akvarelmaleri

Viborg Nyt

Lok ungerne udendørs trods regn og rusk

Viborg Nyt

Er du alene… eller er du ensom?

Viborg Nyt

Fra kartoffelferie til familiehygge

Annonce