Annonce
Viborg Nyt

Ananas i egen juice: Viborg Nyt runder 2000 på Facebook og uddeler præmie

Kevin Viborg (t.v.) blev nummer 2000, der følger Viborg Nyt på Facebook - her modtager han en flaske rødvin og en ugeavis af redaktør Thomas Mark. Foto: Morten Dueholm
Annonce

Viborg: Det er måske ikke ugens største lokale nyhed. Men her på redaktionen hos Viborg Nyt har det bragt stor glæde, at vi har rundet 2000 følgere på Facebook.

På det seneste har vi arbejdet på at styrke vores Facebook-profil, så endnu flere mennesker kan læse vores historier om handel og mennesker i Viborg og omegn.

Det gør vi ugentligt gennem avisen, der bliver trykt i mere end 40.000 eksemplarer - men også i højere og højere grad på nettet, hvor Facebook er en vigtig kanal ud til vores læsere.

Derfor var det en dejlig julegave, da Viborg Nyt 25. december rundede 2000 følgere på Facebook. Meget passende var det en mand med et godt klingende lokalt efternavn - Kevin Viborg - der blev nummer 2000.

Den positive udvikling tog fart hen over foråret. I perioden fra januar 2018 til marts 2019 kom der i snit 7 nye følgere til i måneden. Fra marts og frem til nu er det tal vokset til 57 nye følgere i måneden. Et tal der gerne bare må vokse i fremtiden.

Indtil videre skal der i hvert fald lyde en tak til alle dem, der følger os – heriblandt altså Kevin Viborg, som fredag var forbi redaktionen på Mediehuset Viborg for at modtage en præmie: Et års gratis abonnement på Viborg Nyt med en tilhørende flaske vin.

Hvis man ikke allerede følger os på Facebook, kan man nemt finde os ved at søge på Viborg Nyt. Ud over at få artikler i sit feed kan man blandt andet også deltage i konkurrencer og stemme på månedens billede.

Herunder kan ses, hvordan antallet af følgere på Viborg Nyts Facebook-side har udviklet sig over de sidste to år.

Der er kommet mange nye Facebook-brugere til Viborg Nyt på det seneste - og det er vi på redaktionen meget beæret over.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce