Annonce
Viborg Nyt

Anpart giver adgang til lagersalg og gratis medlemskab hos forening bag bryghuset

Man kan støtte bryghuset og få øl med hjem fra lagersalg, hvis man køber en anpart i Viborg Bryghus på søndag. Foto: Morten Pedersen
Annonce

Viborg: Viborg Bryghus arbejder fortsat på at rejse penge til at flytte produktionen af øl hjem til Viborg og helt generelt at få nye rammer til at servere de kolde varianter for øltørstige gæster.

Et er initiativerne for at rejse penge og opmærksomhed omkring projektet, løber af stablen på søndag. Her vil der være lagersalg fra Viborg Bryghus’ lager på Farvervej 27. Det kræver, at man er anpartshaver for at kunne deltage i lagersalget. Hvis man ikke allerede er medlem, kan anparter købes på dagen for 1500 kroner.

Som noget nyt er Viborg Bryggeriforening også med i et tilbud til anpartshavere. Ved køb af en anpart, kan man nemlig få fire en halv måneds gratis medlemskab af foreningen frem til 1. marts 2020.

Viborg Bryggeriforening stod bag opstarten af Viborg Bryghus i 2005, og i dag har foreningen omkring 350 medlemmer, hvor foreningen også støtter bryghuset økonomisk. Samtidig er cirka 60 af medlemmer aktive frivillige for bryghuset. Normal kontingent er 150 kroner.

Lagersalget begynder klokken 10 og slutter klokken 13.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Er du kæreste med din kæreste?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ny kunderådgiver

Viborg Nyt

New Jungle Trio kommer til Houlkær

Viborg Nyt

Camping i skovens dybe stille ro

Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce