Annonce
Viborg Nyt

Apotek holder flyttedag: Åbner hos nyrenoveret købmand til december

Der kommer en såkaldt "Shop in shop" hos Søren Greibes Meny på Fabrikvej, hvor et apotek under ledelse af Julie Maagaard Nordleif åbner til december i området bag den nuværende chips-udstilling. Foto: Morten Pedersen
Til december åbner Viborg Løve Apotek en afdeling hos Meny på Fabrikvej. I stedet lukkes Vestervang Apotek på Rughavevej.
Annonce

Viborg: Der arbejdes fortsat på den store renovering af Meny på Fabrikvej, som får en ordentlig overhaling for et tocifret millionbeløb.

Butikken er tæt på færdigrenoveret, men den sidste finish mangler, lige som lager, kontor og indgangsparti stadig er i proces. Og lige til højre for bageren vil den opmærksomme kunde måske have bemærket et afspærret område, der er dækket af bag dampspærrer og stabler af chips.

- Det er lidt kønnere med en facade af chips, siger købmand Søren Greibe med et smil.

Han kan sammen med apoteker Julie Maagaard Nordleif vise ind bag chipsposer, hvor kolde, nøgne rum træder frem. Men om et par måneder - når vægge er revet ned og sat op, der er trukket ledninger og malet - vil der stå et flot og stort apotek med varer på hylderne, personale bag disken og kunder i butikken.

- Det bliver et dejligt stort apotek med 110 kvadratmeters salgsareal, mens der er 80 kvadratmeter lager, kontor, personalefaciliteter, forsendelse ud til håndkøbsudsalg og plejehjem samt en robot, der bliver en fantasistik stor hjælp for os, lyder det fra Julie Maagaard Nordleif.

Både hun og købmanden glæder sig over at kunne tilbyde kunderne mulighed for at kombinere dagligvareindkøb med varer fra apoteket.

- Folk i dag har travlt. De vil gerne bruge tiden så fornuftigt som muligt, og i stedet for at skulle køre to steder hen, så kan man spare tid ved at få det hele samme sted. Det giver en bedre kundeoplevelse, siger Søren Greibe og fortsætter:

- Det er sådan set også bare en god forretning for os begge to. Vi kommer til at nyde godt af hinandens kunder.

Lige nu er der rod og bare vægge i lokalerne, hvor der skal være apotek om et par måneder. Foto: Morten Pedersen
Annonce

Åbner og lukker til december

Lige nu er der ikke meget, der indikerer et nyt stort apotek bag bagerafdelingen i Meny, men det kommer der snart til, lover Julie Maagaard Nordleif.

- 2. december står det klart, konstaterer hun, mens Søren Greibe supplerer:

- Det er i hvert fald det, vi sigter efter.

Når det nye apotek åbner op, betyder det samtidig, at Vestervang Apotek på Rughavevej lukker ned.

- Det flytter herover, både med varer og personale. Lokalet i Vestervang var ikke særligt stort, så her har vi mulighed for at få en butik med et større udvalg samtidig med, at vi fortsætter i denne del af byen, hvor jeg godt kan lide at være, siger Julie Maagaard Nordleif, der endnu ikke ved, hvor mange ansatte, der skal være i det nye apotek.

- Det bliver bemandet efter kundestrøm, men jeg vil da fra start sørge for, at der er medarbejdere nok og godt med varer, så vi er sikre på, at folk får en god oplevelse fra det første besøg, så de også har lyst til at komme igen.

I alt 190 kvadratmeter bliver inddraget til apotek. De 110 af dem bliver selve salgsarealet. Foto: Morten Pedersen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ejendomsmægler går imod tendens

Annonce