Annonce
Viborg Nyt

Applus Bilsyn vinder prisen "Årets bilsyn"

Synsmedarbejdere, der leverer en personlig og nærværende service skaber mere tilfredse kunder. Pressebillede
Synsmedarbejdere, der leverer en personlig og nærværende service, og nye produkter skaber hele tiden mere tilfredse kunder. Applus Bilsyn er netop kåret til Årets bilsyn for femte gang siden 2015.
Annonce

Viborg: Den landsdækkende synsvirksomhed med 145 synshaller landet over har netop – som i de foregående fire år - vundet prisen Årets bilsyn. Det skete ved årets Autoawards, der blev holdt i Cirkusbygningen København.

En præstation, som man er svært stolt af i virksomheden, og som fuldt ud skal krediteres medarbejderne.

- Vi er utroligt glade for denne pris, der fortæller, at vi er bilisternes foretrukne synsvirksomhed. Jeg vil gerne takke alle vores medarbejdere, som hver dag leverer en engageret og professionel indsats med at skabe rigtig gode resultater. Det er vores medarbejdere, der dagligt servicerer vores kunder og sikrer, at de taget godt hånd om, siger administrerende direktør hos Applus Bilsyn, Per V. Rasmussen.

Mere end 40.000 kundeevalueringer fra det seneste år dokumenterer en stigende kundetilfredshed. Lige nu ligger kundeservicescoren på 6,7 på en skala fra 1 til 7.

- Vores tilfredshedsmålinger er steget hvert år. Læg dertil at vi har forstærket samarbejdet med vores forretningspartnere. Det har gjort det muligt for os at udvikle nye produkter og services, som skaber ekstra værdi for kunderne. Det kan kunderne mærke. At vinde en pris som denne forpligter os alle i virksomheden, hvilket vi også vil leve op til, siger den administrerende direktør videre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce