Annonce
Viborg Nyt

Milton Huse udvider og åbner i Viborg

Bjarne Worm Kristensen (forrest) er afdelingschef i Milton Huse Viborg, hvor han arbejder sammen med byggerådgiver Jørgen Maesen og bygningskonstruktør Lars Peter Mygind Karlsen. Foto: Morten Dueholm
Milton Huse åbner en afdeling i Viborg, der bliver virksomhedens ottende i Danmark. Særligt de mange nybyggergrunde i Arnbjerg har lokket byggefirmaet til.
Annonce

Viborg: Der bygges i øjeblikket på livet løs i Viborg, og det er der efterhånden blevet i nogle år.

Nybyggerområder i Overlund, Liseborg og senest i Arnbjerg skyder op, og det lokker virksomheder til, der netop kan tilbyde det, der efterspørges - nye huse.

Det er netop det, Milton Huse tilbyder. Og virksomheden ser et stort marked i Viborg, hvorfor man har valgt at åbne en afdeling på Vævervej 14.

- Viborg Kommune har udstykket nye grunde i attraktive områder som Arnbjerg, hvor cirka to-tredjedele allerede er solgt. Fra 2020 udstykkes 1500 nye byggegrunde i Tapdrup, ligesom der løbende er mindre private udstykninger, som i Hald Ege. Kort sagt, Viborg vækster - og vi får stadig flere henvendelser fra kvalitetsbevidste kunder, der ønsker at bygge nyt i området, fortæller Bjarne Worm Kristensen, der bliver lokal afdelingschef for Milton Huse i en pressemeddelelse.

Milton Huse får selv bolig på Vævervej 14.
Annonce

Inspirationshus i Arnbjerg

Ud over det nye kontor med tilhørende showroom på Vævervej vil Milton Huse også opføre et inspirationshus i Arnbjerg, hvor man kan ”prøvekøre” et færdigt hus, som virksomheden kan opføre det.

- Her må man åbne lågerne, mærke på materialerne, kigge fugerne efter i sømmene, banke let på væggene eller måske prøve akustiklofterne af i praksis. Miltons huse er bygget for at give en ægte rumoplevelse og inspirere. Det er ikke en udstilling – og alle er velkomne, siger Bjarne Worm Kristensen.

Milton Huse har allerede afdelinger i Aalborg, Herning, Horsens, Kolding, Odense, Ringsted og Herlev, hvor Viborg-afdelingen altså bliver virksomhedens ottende i Danmark.

Byggefirmaet har gode erfaringer med at være tæt på kunderne i den by, der bygges i, og derfor var det oplagt at åbne i Viborg.

- Med åbning af Viborg-afdelingen dækker vi primært Viborg, omegn og Silkeborg-området. Og så glæder det mig, at det er med et stærkt team af lokale medarbejdere som byggerådgiver Jørgen Maesen og bygningskonstruktør Lars Peter Mygind Karlsen, lyder det fra Bjarne Worm Kristensen.

Milton Huse startede op som familiejet virksomhed i 2013. I både 2017 og 2018 modtog virksomheden Børsens Gazelle-pris.

Inde hos Milton Huse kan man få inspiration til sit husprojekt.
Milton Huse rykker til Viborg.
Milton Huse rykker til Viborg.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ejendomsmægler går imod tendens

Viborg Nyt

Bliv en del af Viborgs historie

Annonce