Annonce
Viborg Nyt

Balder er verdens dejligste løbemakker

Annonce

Viborg: De fleste hunde kan lide at røre sig og mærke vinde blafre i kinderne – men få nyder det i fulde drag som balder.

Det melder ’mor’ Gitte, om den lige knap fire år gamle gadekryds.

- Han er den sødeste, gladeste og mest løbetossede hund man kan forestille sig. Han er et gadekryds med en del labrador og formel 1 i sig, og han elsker at løbe ture med sin mor, siger Gitte Ulstrup.

Faktisk løber Balder op mod 50 kilometer om ugen med hende, men i efteråret skete katastrofen: Han blev ramt af en bil under en løbetur og fik et meget slemt benbrud. I flere uger måtte han ikke støtte på benet og lå helt stille og kiggede bag et hegn.

Efter nogle uger måtte han begynde at støtte på benet, men han lå bare og kiggede trist på sin mor, når hun skulle ud at løbe.

Heldigvis voksede benet mirakuløst flot sammen igen, så han kunne så småt begynde at gå ture efter en måned, men der gik to en halv måned, inden han måtte begynde at løbe.

Det var den bedst tænkelige julegave man kunne give Balder, så derfor var han helt ok på billedet med at have nissehue på: ”Bare jeg må komme med ud at løbe, mor, så gør jeg hvad som helst”.

- Derfor er Balder verdens dejligste løbemakker, som vi fra nu af altid vil passe ekstra meget på på løbeturene, slutter Gitte Ulstrup.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Bliv en del af Viborgs historie

Viborg Nyt

Soppefesten bliver til Droppefesten

Viborg Nyt

Nye p-pladser på vej i banebyen

Annonce