Annonce
Viborg Nyt

Bianco samarbejder med tøjbutikker for at sælge flere sko

Butikschef Mette Cilea i midten med de ansatte Ida Væsel og Rikke Flintenborg, som har tænkt anderledes under corona-nedlukningen. Privatfoto
Bianco i Viborg forsøger at sælge sko via de sociale medier - og lokker med udsalg og byttegaranti.

Viborg: Når kunderne ikke må komme til dig, må du komme til kunderne. Og hvis det ikke kan lade sig gøre rent fysisk, må du benytte dig af de sociale medier.

Skobutikken Bianco i Sct. Mathias Centret har været hårdt ramt af nedlukningen. Beliggenheden i et nedlukket center har ikke gjort situationen nemmere, og butikschef Mette Cilea frygter, at hendes butik måske bliver blandt de sidste, som får lov til at åbne igen.

Derfor benytter Bianco sig blandt andet af de sociale medier som Instagram og Facebook for at få kontakt med kunderne.

Tirsdag aften lavede butikken eksempelvis en live-sending på Facebook. Den blev ifølge butikschefen set af næsten 5000 mennesker, og den førte til flere salg, fortæller Mette Cilea.

- Sendingen blev vist ikke bare på vores egen Facebook-side, men også på Sct. Mathias Centrets, og det kunne mærkes på antallet af besøgende, fortæller hun.

I forvejen har Bianco 50 procent rabat på sine varer - tirsdag aften var der yderligere 20 procent at spare på deres sko.

- Som udgangspunkt er vores butik lukket. Så vi må forsøge at gøre opmærksom på os selv på andre måder. Vi samarbejder lidt med nogle af byens tøjbutikker. Når de laver tilsvarende live-sendinger, bruger de vores sko. Vi må jo prøve at hjælpe hinanden, siger hun.

Annonce

Byttegaranti

Det er ikke nemt at sælge sko online. Kunderne vil jo gerne prøve skoene, inden de køber, og det kan ikke lade sig gøre i denne tid.

Derfor garanterer Bianco, at butikkens sko selvfølgelig kan byttes, hvis en kunde ikke har fået den rigtige størrelse eller ikke er tilfreds med sit køb.

- Vi gør, hvad vi kan for at vejlede vores kunder over telefonen. Vi er taknemlige for hvert salg, vi får i hus. Og så garanterer vi, at varerne kan byttes, siger Mette Cilea. Hun har for nylig indgået et samarbejde med to lokale influencere, som er med til at fortælle om Biancos sko på Instagram. De har mange følgere - og Mette Cilea kan allerede se resultater af samarbejdet.

- Først og fremmest håber jeg, at folk bliver ved med at handle, indtil vi for alvor kan åbne igen. Og jeg håber, at vi snart kan komme i gang igen, siger hun.


Vi gør, hvad vi kan, for at vejlede vores kunder over telefonen. Vi er taknemlige for hvert salg, vi får i hus. Og så garanterer vi, at varerne kan byttes.

Mette Cilea, butikschef Bianco i Viborg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Årets hidtil bedste fredag

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Golfklubber holder åbent hus

Viborg Nyt

Tag TRX’en med i tasken

Viborg Nyt

'Vi er Viborg' skal have ny formand

Viborg Nyt

Smil det smitter ikke

Viborg Nyt

Ny mand i spidsen for lokal bank

Annonce