Annonce
Viborg Nyt

Bilka fordobler pantdonation til gymnastikforening

Viborg Gymnastik-Forening får ekstra meget glæde af den pant, kunder i Bilka donerer til foreningen. Bilka dobler nemlig op på beløbet. Arkivfoto: Preben Madsen
Hvis man donerer sin flaskepant i Bilka til Viborg Gymnastik-Forening i stedet for at indløse til sig selv, fordobler Bilka beløbet.
Annonce

Viborg: Tomme sodavandsflasker, øldåser og juiceflasker kan have dobbelt så meget værdi for børn i Viborg, som de har for dig.

Bogstaveligt talt.

Siden foråret 2020 har kunderne i den lokale Bilka nemlig kunne donere deres pant til Viborg Gymnastik-Forening gennem et tryk på pantknappen. I foråret 2021 vil beløbet blive gjort op, og så fordobler Bilka donationen, før pengene går direkte til at fremme børnegymnastikken og det sociale fællesskab for børnene i Viborg Gymnastik-Forening.

Annonce

Håber på en stor udgift

Varehuschef Claus Frederiksen i Bilka er glad for at kunne være med til at støtte Viborg Gymnastik-Forening og dermed bakke op om børn og unges trivsel og sundhed.

- Det er et rigtig godt formål, og det er vigtigt for os, at vi som en stor spiller i Viborg har mulighed for at give tilbage til lokalsamfundet. Vi håber på, at der kommer rigtig mange donationer, og at vi ender med at skulle donere mange penge til foreningen. Vi kan mærke, at det skaber en stor stolthed blandt medarbejderne, at vi i år har valgt at fordoble det beløb, kunderne donerer, siger Claus Frederiksen i pressemeddelelse.

Hos Viborg Gymnastik-Forening er man glade og taknemmelige for, at donationen tilfalder netop dem.

Varehuschef Claus Frederiksen foran den nye flaskeindlevering, der åbner onsdag i denne uge.

- Vi synes, det er fantastisk dejligt, at en så stor og vellidt butik vil være med til at støtte den lokale idræt i Viborg. Pengene skal bruges til ungdomsarbejde i foreningen i form af et bedre socialt miljø for børnene. Donationen betyder, at vi får mulighed for at samle børnene oftere, og at vi på den måde får kammeratskabet til at blomstre endnu mere, siger Preben Jensen, formand i Viborg Gymnastik-Forening.

Støtten til Viborg Gymnastik-Forening er et led i Bilkas landsdækkende fokus på at fremme børn og unges sundhed og trivsel gennem sund kost og opmuntring til bevægelse, fællesskab og sammenhold i lokalsamfundet. Derfor har man også lignende tiltag med fordobling af pant til lokale tiltag rundt omkring i resten af landet.


Vi håber på, at der kommer rigtig mange donationer, og at vi ender med at skulle donere mange penge til foreningen.

Claus Frederiksen, varehuschef Bilka
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Kulturnatten og Viborg i farver

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Annonce