Annonce
Viborg Nyt

Bilka har fået ny varehuschef

Claus Frederiksen er ny varehuschef i Bilka Viborg. Pressefoto
Annonce

Viborg: Byens største supermarked, Bilka, har fået ny varehuschef. Fra 1. oktober står Claus Frederiksen i spidsen for de 400 medarbejdere og varehuset ved Viborg Storcenter.

Den nye varehuschef er en erfaren leder, som har mere end syv års erfaring i Salling Group, hvoraf han i de seneste år har været Head of Store Development i Bilkas hovedkvarter. Før det var han projektchef i søsterkæden Føtex.

Claus Frederiksen lægger ikke skjul på, at han ser frem til at stå i spidsen for butikken.

– Jeg er meget glad for, at jeg får denne mulighed. Bilka Viborg er et meget veldrevet og flot varehus, og jeg glæder mig meget til at møde kunder, de mange nye kolleger og i det hele taget bare til at komme i gang, fortæller 42-årige Claus Frederiksen

Direktør i Bilka, Mark Nielsen, er glad for, at Claus Frederiksen har takket ja til opgaven i Viborg.

– I Bilka vægter vi de ledelsesmæssige egenskaber meget højt, fordi vores varehuse ikke kun skal stå for den bedst mulige kundeoplevelse, men også være en rigtig god arbejdsplads. Claus kender Bilka ud og ind fra sin tid i hovedkvarteret, og efter en intens fase med opgradering af Bilka-varehusene er det naturligt at flytte Claus’ store kapacitet ud i et varehus. Jeg kan roligt sige, at kunderne og kolleger i Viborg har meget at se frem til, siger direktøren.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Er du kæreste med din kæreste?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ny kunderådgiver

Viborg Nyt

New Jungle Trio kommer til Houlkær

Viborg Nyt

Camping i skovens dybe stille ro

Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce