Annonce
Viborg Nyt

Bilmand fra Viborg er Årets Varevognssælger

Årets Renault varevognssælger 2020 er Morten Gravesen fra Dahl Pedersen i Viborg. PR foto
Morten Gravesen fra Dahl Pedersen A/S i Viborg kåret som Årets Varevognssælger for Renault 2020.
Annonce

Viborg: Ved det årlige Renault og Dacia Kickoff, som fandt sted i Kolding, løb Morten Gravesen fra Dahl Pedersen A/S i Viborg med titlen som Årets Varevognssælger 2020.

Morten Gravesen fra Dahl Pedersen har mange gange været nomineret til prisen, som han senest tog i 2017. Ud over at Morten Gravesen har leveret et meget stort salg af Renault og Dacia varebiler i 2019, så lagde juryen vægt på, at han er en rigtig god kollega, og at han gerne deler ud af sine erfaringer fra mange års arbejde med Renault og Dacia varebiler - til gavn for både kollegaer hos Dahl Pedersen, men også hos de øvrige Renault-forhandlere i Danmark.

Endelig bemærkede juryen, at Morten Gravesen havde verdens fjerde højeste score i prøvekøb gennemført i 2019.

Direktør Jørgen Dahl Pedersen er selvsagt stolt af sin medarbejder og de resultater, han har præsteret.

- Det er fuldt fortjent, at Morten vinder titlen. Det glæder mig også, at de har vægtet det at være en god kollega. For den gode kollega er både med til at skabe en stærk teamånd og et stærkt hold ved at dele sin viden med kollegaerne, udtaler direktøren i en pressemeddelelse.

Annonce

Årets Renault-forhandler

Det var i øvrigt en aften, hvor Dahl Pedersen var nomineret til hele tre af de fire store priser. Ud over at Morten Gravesen løb med titlen som Årets Varevognssælger, så var Dahl Pedersen i Skive nomineret i kategorierne Årets Erhvervscenter og Årets Renault forhandler.

Dahl Pedersen Skive løb denne gang med titlen som Årets Renault forhandler 2020.

Faktisk har Dahl Pedersen A/S taget titlen hvert andet år de seneste ni år, og det giver Jørgen Dahl Pedersen medarbejderne æren for.

- Vi har en meget stabil og loyal flok af medarbejdere, som er både kompetente og super engagerede, og så er de rigtig gode til at hjælpe hinanden og på tværs af vores afdelinger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce