Annonce
Viborg Nyt

Blomster skiftet ud med højtaler: Hifi Klubben åbnede i mere rummelige lokaler

Hifi Klubben og indehaver Paw Tuborg havde første åbningsdag i lokalerne, der tidligere husede Blomsterhuset. Foto: Morten Dueholm
Der var officiel åbning af Hifi Klubbens nye butik i Lille Sct. Pederstræde fredag, hvor større og mere indbydende lokaler - der i øvrigt også har en bedre placering - skal lokke flere kunder forbi.
Annonce

Viborg: Fredag klokken 10 slog Hifi Klubben i Viborg dørene op til deres nye butik Lille Sct. Pederstræde 6 skråt over for Fischers Plads, hvor Blomsterhuset tidligere holdt til.

Her har medarbejderne i butikken knoklet til klokken 3 i nat med at få de sidste ting på plads, men da butikken åbnede klokken 10 i morges, "så alt godt ud på overfladen" som indehaver Paw Tuborg formulerede det med et smil.

For der mangler stadig at blive trukket de sidste kabler og hængt de sidste ting op, men det betød mindre på åbningsdagen, hvor smilene var enorm store uanset hvilket medarbejder, man talte med.

- De her nye lokaler betyder så meget. Både for butikken, kunderne og medarbejderne. Butikken skal være et dejligt sted at være, og jeg synes, at vi har fået lavet netop det, siger Paw Tuborg.

Flytningen er generelt gået fint, og placeringen er bare generelt bedre for Hifi Klubben, fortæller indehaveren.

- Selvom der kun var 400 meter ind til gågaden fra vores tidligere placering på Vesterbrogade, så betød det, at folk ikke gik derop. Nu har vi større lokaler og en bedre placering. Det er svært ikke at være glad en dag som i dag.

Der er noget mere plads i den nye butik, selvom alt ikke er sat helt på plads endnu. Foto: Morten Dueholm
Annonce

Showroom og fire lagere

En af de markante forskelle fra den tidligere butik er, at der er meget mere luft omkring varerne. Da lagerpladsen er større, er det heller ikke nødvendigt med helt så meget i butikken, som endda har 40 kvadratmeter mere at byde på.

- Det er mere et showroom, man går ind i. Vi har gjort meget ud af, at man kan se, hvordan varerne kan se ud hjemme i en stue. Vi har selvfølgelig stadig en væg med højtaler, da det er vores arbejdsområde, når vi skal rådgive kunderne, men der er knap så mange produkter inde i butikken, fortæller Paw Tuborg.

Til gengæld er Hifi Klubben fire lagerrum forskellige steder i og uden for bygningen, og derfor er der markant flere produkter at finde ude bagved.

Åbningsdagen blev i øvrigt fejret med en stribe tilbud, og da Paw Tuborg mødte ind klokken 8, var der allerede en begyndende kø udenfor butikken, der åbnede klokken 10.

- Det har været en dejlig åbningsdag, hvor den første time gik med at få afviklet køen. Vi havde også lidt it-problemer, men nu her ved middagstid er der ro på. Vi har lige fået en kop kaffe, og så er det bare med at nyde det i dag, slutter den tilfredse indehaver.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Kvinde med megen lyst?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Den Gerrige på Viborg Teater

Viborg Nyt

Et helt arbejdsliv med lædervarer

Viborg Nyt

Giv det bedste hjemmefra med

Viborg Nyt

R2 udvider med murerafdeling

Viborg Nyt

Nye rapporter ved boligsalg

Viborg Nyt

"SMIL" træning for hele familien

Viborg Nyt

Menighedsråd valgt for Asmild Kirke

Viborg Nyt

Julemarked åbner igen

Annonce