Annonce
Viborg Nyt

Boligsalget er fortsat højt i Viborg Kommune

Det går fortsat strygende med at sælge boligere, lyder det fra Home. Pressefoto: Palle Peter Skov
Der står efterår på kalenderen, men salget af boliger er i forårshumør - og det er med til at holde hjulene i gang i Viborg og omegn. Oktober er næstbedste salgsmåned i år, lyder det fra Home.
Annonce

Viborg: Som beskrevet flere gange tidligere i Viborg Nyt, går det ualmindelig godt med boligsalget trods corona-virus.

Og de seneste prognoser viser, at salget af boliger ikke umiddelbart ser ud til at aftage.

Oktober er foreløbig den næstbedste salgsmåned for ejendomsmæglerkæden Home i 2020 - kun overgået af juni. I forhold til oktober sidste år overhaler oktober i år styksalget med 26 procent. Det skriver Home Viborg og Bjerringbro i en pressemeddelelse.

Indehaver Peter Stouby Mortensen fortæller, at 2020 bliver et af de bedste - og måske endda det bedste - år for bolighandler, mens han har ejet begge Home-forretninger.

Det betyder, at travlheden i butikkerne har været ekstraordinær for årstiden, og Home Viborg og Home Bjerringbro’s medarbejdere har løbet ekstremt stærkt, og gør det fortsat.

- Hver og en af medarbejderne har travlt på fremvisninger og med at hjælpe køberne godt hjem, men der bliver også arbejdet hårdt på at få flere ’nyheder’ til salg. Og det er en nødvendig opgave i øjeblikket, for udvalget er svundet kraftigt ind, fortæller Peter Stouby Mortensen, der har et klart budskab til boligejere, der overvejer at sælge:

- Køberne er sultne efter ’nyt’, og tidspunktet for at sætte boligen til salg er i det hele taget meget fordelagtig. Der er udsigt til korte salgstider og højere priser.

Huspriserne er på landsplan steget seks måneder i streg, viser tal fra boligsiden.dk, og priserne er - sammen med ejerlejlighederne og sommerhusene - faktisk de højeste set i de 10 år, boligsiden.dk har holdt øje med priserne.

Peter Stouby Mortensen fortæller videre, at salget i november også går rigtig godt.


Køberne er sultne efter ’nyt’, og tidspunktet for at sætte boligen til salg er i det hele taget meget fordelagtig. Der er udsigt til korte salgstider og højere priser.

Peter Stouby Mortensen, Home Viborg og Bjerringbro
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Danmarks Indsamling: En Viborg-sag

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Tag på oldtidsløb i Hvolris

Viborg Nyt

Udskældte pudebump er fjernet

Annonce