Annonce
Viborg Nyt

Gorm's Pizza lukker i Viborg

Gorm's Pizza lukker og slukker efter mindre end ét år i Viborg. Arkivfoto: Morten Pedersen
I 2019 har viborgenserne kunne svinge forbi Sct. Mathias Gade, når de var i humør til en italiensk pizza. Men efter udgangen af næste måned vil det ikke længere være en mulighed. Gorm's Pizza har nemlig valgt at lukke og slukke restauranten i Viborg.
Annonce

Viborg: Siden februar i år har Gorm's Pizza serveret sine italienske retter for viborgenserne, men snart er det slut. Restauranten, som er en del af en større kæde, har nemlig besluttet sig for at dreje nøglen og sige tak for denne gang.

- Vi har været glade for at være i Viborg, og vi har nydt alle de gode oplevelser, vi har haft med pizzaelskende viborgensere. Dog havde vi håbet på endnu flere af dem. Derfor har vi nu valgt at sige tak for denne gang i Viborg og fokusere kræfterne på vores andre restauranter og de nyåbninger, der ligger foran os, forklarer Anders Kjørup, som er direktør for Gorm's Pizza.

Pizzeriaet vil slukke ovnen for sidste gang den 30. november. Ifølge direktøren har man inden beslutningen om at lukke restauranten forsøgt sig med flere andre tiltag, som han dog ikke vil komme nærmere ind på over for Viborg Stifts Folkeblad.

Men er det ikke ret hurtigt at give op efter kun 10 måneder?

- Nej det mener vi faktisk ikke, at det er. Selvfølgelig skal man gøre, hvad man kan for at få det til at fungere, men vi vurderer ikke, at vi har formået at løfte restauranten til det niveau, den fortjener. Det er ikke en beslutning, vi træffer over natten, og det er bestemt ikke noget, vi tager let på, siger Anders Kjørup.

De ansatte blev opsagt i sidste uge, og man forsøger i øjeblikket at finde job til dem i andre af kædens pizzeriaer. Direktøren ønsker ikke at oplyse, hvor mange ansatte der er tale om.

Annonce

Åben til det sidste

Indtil december måned vil det stadig være muligt at svinge forbi restauranten i Sct. Mathias Gade.

- Og faktisk vil Gorm selv være endnu mere i restauranten i den sidste periode for at sige ordentligt farvel til Viborg. Lukningen har virkelig været en hård beslutning at træffe. Ikke mindst, når man tænker på den flotte indsats som vores restaurantchef, Louise, og hendes dygtige team har leveret, siger Anders Kjørup.

I øjeblikket forsøger restaurantens mægler at finde en ny restauratør til lokalerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ryd op i roderiet

Viborg Nyt

Adventsudstilling over to gange

Viborg Nyt

Ansvar bliver man bare klogere af

Viborg Nyt

"Fem Fede Dage" på Viborg Gymnasium

Annonce