Annonce
Viborg Nyt

Botex åbner ny butik i Viborg

Lars Gramberg er klar til at åbne sin Botex-butik nummer to, når corona-restriktionerne tillader ham det - håbet lige nu er 1. marts. PR-Foto: Botex
Det er med ny ejer og en anden beliggenhed, når Botex åbner sin nye butik i Viborg. Allerede nu kan man bestille og afhente varer, og så er håbet, at butikken kan få kunder ind i butikken fra 1. marts.
Annonce

Viborg: Indtil årsskiftet lå Botex på Spidstoftvej 2, og indehaveren af Viborg-afdelingen hed René Kaspersen.

Men da 2020 blev til 2021, gik René Kaspersen ud af Botex-kæden og valgte i stedet at kalde sin forretning for Gardinhuset.

Der kommer dog snart en Botex til Viborg igen.

1. februar åbnede Botex en afdeling på Livøvej 33 i Viborg, hvor Lars Gramberg, der i forvejen har en Botex-butik i Skive, skal stå i spidsen for sin butik nummer to. Det bliver i sagens natur først senere - forhåbentlig den 1. marts -  han kan invitere kunder indenfor, når corona-restriktionerne tillader det igen.

Indtil da kan man bestille og afhente sine varer i bygningen, ligesom Botex' gardinbus siden årsskiftet har kørt i Viborg med god succes, lyder det fra indehaveren.

- Jeg har arbejdet med Botex-kæden igennem mange år og ser meget frem til at møde kunderne i Viborg. Vores gardinbus startede op den 1. januar, så vi er allerede i fuld gang med at montere gardiner. Nu glæder vi os bare til, at vi får lov til at åbne butikken, hvor vi også gerne vil forstærke indsatsen i forhold til erhvervslivets behov for smarte og funktionelle gardinløsninger, siger Lars Gramberg i en pressemeddelelse.

Han glæder sig over muligheden for at åbne i Viborg:

- Viborg er en meget spændende handelsby for os, og vi vil gerne prioritere kunderne i byen ved at tilbyde totalløsninger inden for gardiner og solafskærmning, samt senge og boligtekstiler. For os er det væsentligste at kunne bidrage til merværdi hos vores kunder, når de for eksempel køber gardiner hos os. Her er vi meget opmærksomme på at få belyst, hvilke problemstillinger der kan være hos den enkelte kunde. Om vi skal have ekstra fokus på akustikken, eller om store vinduesflader kræver noget ekstra for at holde solen ude eller isolere mod kulde og varme.

På Livøvej 33 bliver der etableret en ny og moderne gardinbutik, som også vil have et sortiment i forskellige boligtekstiler, akustikløsninger, Lama-senge og et stort dyneudvalg. Butikken vil hermed kunne tilbyde en bred palet inden for boligtekstiler i indretningen.


Jeg har arbejdet med Botex-kæden igennem mange år og ser meget frem til at møde kunderne i Viborg. Vores gardinbus startede op den 1. januar, så vi er allerede i fuld gang med at montere gardiner. Nu glæder vi os bare til, at vi får lov til at åbne butikken.

Lars Gramberg, indehaver af Botex i Viborg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Når en drøm bliver til virkelighed

Viborg Nyt

Ny ung filialdirektør hos Nordea

Viborg Nyt

Kan kunsten redde verden?

Viborg Nyt

Se din partner med nye briller

Viborg Nyt

Hvorfor skrive en "ikke-historie"?

Annonce