Annonce
Viborg Nyt

Brugerne har stemt: Khawand Pizzeria kåret som Viborgs bedste takeaway-sted i 2021

Khawand Pizzeria har vundet prisen som årets "Hungry Hero". Foto: Morten Pedersen

Viborg: Det er ikke længe siden, at Khawand Pizzeria kunne fejre sit 21. år som restaurant.

Og i år fik pizzeriaet en ekstra og uventet gave i form af titlen som årets "Hungry Hero" 2021, som uddeles af bestillingsportalen hungry.dk, der har ladet sine brugere stemme på deres favoritter.

- Vi var faktisk lidt overraskede over det, da vi ikke gør det store i forhold til levering via online salg. Vores største indtægt kommer til frokost ved salg til eleverne på privatskolen (VPR, red.) og Midtbyens Gymnasium - og så selvfølgelig salg til aftenens kunder, lyder det fra en glad indehaver, Hadi Khawand.

Annonce

Han har dog et par bud på, hvorfor det alligevel blev Khawand Pizzeria, der løb med titlen foran Deep Pan Pizza Express og Familie Caféen Thai Take Away som nummer to og tre på listen over ni nominerede takeaway-restauranter.

- Det er min mor og mig, der står hernede, og det, tror jeg, giver noget ekstra. Både at mange folk kender os efter så mange år, men også at vi begge kun vil give det bedste af det bedste, siger Hadi Khawand og uddyber:

- Vores pizzaer er ikke blandt de billigste i byen. Til gengæld sparer vi ikke på fyldet og kvaliteten, og til vores bunde bruger vi 300 gram dej. Det er mere end de fleste andre, og vi ser også, at folk tager maden med sig hjem, når de har spist her. Derudover går vi meget op i, at maden er frisk, når vi leverer ud, så der går ikke lang tid, fra pizzaerne forlader ovnen, til de har nået deres destination hos folk.

Sidste år var det Frankie’s Pizza House, der vandt prisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Borgermøde om detailhandel aflyst

Viborg Nyt

Forårskoncert i Houlkær Kirke

Annonce