Annonce
Viborg Nyt

Bryghusets juleøl storsælger: Fire slags øl kan blive udsolgt

Direktør Kasper Nielsen og brygmester René Sørensen kan glæde sig over, at bryghusets juleøl storsælger. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Viborg: I et nyhedsbrev fra Viborg Bryghus fortæller direktør for Viborg Bryghus, Kasper Nielsen, at bryghuset kan ende med at løbe tør for fire af bryggeriets seks juleølsvarianter.

- I skrivende stund står lidt over 10 procent af årets juleølsproduktion på vores lager, hvilket er klart bedre end de seneste år på samme tidspunkt, og ja, vi har produceret mere i år end tidligere, lyder det fra direktøren, der også peger på, at antallet af forhandlere er ”stærkt stigende”.

Kasper Nielsen fortæller videre:

- Hvis vi holder kadencen, vil vi allerede i denne uge begynde at melde udsolgt fra vores lager af både Jule IPA og Stærk Jul. Jule Bocken, som er bryghusets største sællert, forventes udsolgt fra vores lager inden for ti dage.

En fjerde øl, Jultorvet, er allerede udsolgt, mens Wilhelm Julius og Jul i Viborg også meldes at gøre det godt.

Ser man bort fra jule-varianterne er Viborg Bryghus også kommet med en anden ny lancering. Grøn Viborg beskrives som en ”letdrikkelig kölsch, som er på både flasker og fadøl”. For hver solgt flaske går der tre kroner til Viborg FF.

- Allerede inden øllene var færdigtappet, var der forudbestillinger fra vores klubs sponsorer på cirka halvdelen af brygget, hvilket er en ret god start på et nyt produkt. Vi glæder os meget til at følge salget, og vi undskylder på forhånd, at vi snart må melde udsolgt af vores først bryg, skriver Kasper Nielsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ejendomsmægler går imod tendens

Annonce