Annonce
Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Thomas Jørgensen er tilbage i stillingen som butikschef i Wagner i Viborg. Arkivfoto: Morten Dueholm
Thomas Jørgensen var mandag retur i jobbet som butikschef i Viborgs Wagner-butik. Dermed er "det gamle hold" samlet igen.
Annonce

Viborg: Det har været en turbulent periode for tøjbutikken Wagner. Både lokalt og på landsplan.

I Viborg har butikken i Sct. Mathias Centret haft tre forskellige chefer inden for det sidste år. Thomas Jørgensen blev afløst af Claus Olesen, som senere blev afløst af Mads Langhoff-Jensen, som nu igen bliver afløst af Thomas Jørgensen – ganske præcist et år efter, at Thomas Jørgensen forlod stillingen.

Dengang var det for at blive retail manager på tværs af cirka 20 Wagner-forretninger rundt omkring i landet. Men en rekonstruktion af Wagner-kæden halverede i foråret antallet af butikker under Thomas Jørgensen, der allerede dengang så sin stilling i fare for at blive nedlagt.

- Jeg kunne godt regne ud, at det ikke gik med jobbet, når antallet af butikker blev halveret. Jeg har været superglad for stillingen, så derfor er det også træls, at det skulle slutte på denne måde, hvor corona var med til at koste os en stribe butikker, fortæller 43-årige Thomas Jørgensen, der dog glæder sig over at være tilbage:

- Jeg returnerer til noget, som jeg har lavet i 20 år og godt kunne lide. Og da jeg fik den anden stilling, var det ikke som et fravalg af jobbet i butikken. Som situationen er nu, er jeg sådan set bare glad for igen at være i Viborg, og jeg har jo savnet drengene i butikken helt vildt meget.


Alle går i princippet et hak ned. Også mig selv. Men alternativet var, at en af os havde mistet jobbet, hvilket ikke havde været et utænkeligt scenarie i kølvandet på corona.

Thomas Jørgensen, tilbagevendt butikschef i Wagner


Annonce

Stillinger bevares

Mandag havde Thomas Jørgensen første arbejdsdag som genansat butikschef i Wagner.

Og selvom der er sket meget det seneste år, havde han fornemmelsen af at være tilbage i velkendte omgivelser.

- Butikken er blevet drevet godt, og vi har klaret os rigtig godt igennem corona-perioden, selvom det har været svært. Det er jo det "gamle" hold, som jeg træder tilbage i, og det har tidligere vist sig at fungere rigtig godt, siger Thomas Jørgensen.

Siden januar har Mads Langhoff-Jensen været butikschef, og han fortsætter nu som souschef, mens den tidligere souschef Mads Lynge fortsætter som ekspedient.

- Alle går i princippet et hak ned. Også mig selv. Men alternativet var, at en af os havde mistet jobbet, hvilket ikke havde været et utænkeligt scenarie i kølvandet på corona. Men man har fra kædens side valgt at tro på, at vi sammen stiller det stærkeste hold på denne måde, og det viser samtidig, at det er vigtigere end nogensinde, at vi kan levere noget, man ikke får på nettet, slutter Thomas Jørgensen.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

"SMIL" træning for hele familien

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Menighedsråd valgt for Asmild Kirke

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Julemarked åbner igen

Viborg Nyt

Kulturnatten og Viborg i farver

Viborg Nyt

Byggefirma vil opføre 20 huse på tømmergrund

Annonce