Annonce
Viborg Nyt

Butiksejer har fået optimismen igen: - Vi er kunderne dybt taknemmelige

Tina Dahl fra Tine Lund har lukket døren til den fysiske butik - men der er fortsat gang i salget via alternative veje. Arkivfoto
Tine Lund er en af de butikker i gågaden, der benytter sig af Vi er Viborgs tilbud om at sende varer gratis ud. Det har givet optimisme ovenpå søvnløse nætter.
Annonce

Viborg: - Jeg er sikker på, at vi nok skal komme godt ud på den anden side af det her.

Optimismen er vendt tilbage til Tina Dahl, indehaver af butikken Tine Lund, i Viborgs gågade.

Hun har ellers haft søvnløse nætter de sidste dag, fortæller hun. Kunderne udeblev i høj grad på grund af corona-virus og butikken lukkede - alt imens varelageret voksede.

- Man bestiller tøj op til et halvt år frem i tiden, og de ordrer kan man ikke bare annullere, fortæller Tina Dahl, der snildt kan have tøj for op mod to millioner på lager.

Og det er naturligvis ikke godt at have så mange penge bundet til et lager, som man ikke kan sælge fra.

Derfor måtte Tina Dahl ud på dybt vand. Hun valgte at sætte 25 procents tilbud på alt i butikken, og gå offensivt ud på sociale medier for at fortælle om det. Hun har aldrig gjort noget lignende før.

- Vi har ingen webshop, så vi må finde på andre løsninger. Og jeg er fuldstændig overvældet over, hvor godt kunderne har taget imod vores udmeldinger.

- Jeg havde også problemer med at sove i nat (natten til mandag, red.), men det var fordi telefonen bimlede og bamlede, og folk ville høre til muligheder for at købe. Vi skal stå sammen - både butikkerne men også butikker og kunder - for at komme godt igennem det her.

Hele mandagen har Tina Dahl talt i telefon med kunder, mens to andre ansatte har taget imod ordrer på nettet.

- Jeg er meget overrasket, og vi er kunderne dybt taknemmelige. De har virkelig støttet os. Hvis jeg ser på min telefon nu, er der 48 sms’er, som jeg ikke har fået svaret på endnu. Det er helt vildt, siger Tina Dahl, der efter bedste evne tager sig tid til hver enkelt kunde.

- En samtale kan tage mellem fem minutter og en halv time. Det vigtigste er, at vi fortsat skal kunne give den personlige betjening, siger Tina Dahl og fortsætter:

- Kunderne har også været betaget af den service, som Viborg Handel har været med til at give ved at køre pakker gratis ud i hele Viborg Kommune. Man kan mærke støtten, og man kan mærke, at vores kunder vil det lokale siger Tina Lund, der endnu ikke har en webshop.

- Men det arbejder vi på. Det var faktisk meningen, at vi skulle have den klar til efteråret, men måske kan det lykkes endnu hurtigere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ryd op i roderiet

Viborg Nyt

Adventsudstilling over to gange

Viborg Nyt

Ansvar bliver man bare klogere af

Viborg Nyt

"Fem Fede Dage" på Viborg Gymnasium

Annonce