Annonce
Viborg Nyt

Camping i skovens dybe stille ro

For at opleve ét eller flere af de fire udvalgte steder, som er en del af California Stays, er det eneste krav, at du ejer en Volkswagen California eller én af de ikoniske "rugbrød". Langskov mellem Finderup og Hald Ege er dog kringlet at finde, men skov-oplevelsen tager sig således ud.
Annonce

Viborg: Det bliver én af de mest historiske sommerferier, hvor det danske sommerland kommer til at få flere indfødte gæster end nogensinde før.

Der er trængsel på campingpladserne, og derfor er der også rift om VW’s populære staycation-pladser. Der er udvalgte steder, som giver nye naturoplevelser – og uden trængsel.

Der er som bekendt ikke allemandsret i Danmark, og man kan dermed ikke overnatte, hvor man vil i den danske natur. Men det er der råd for. For andet år i træk kan danske familier, der ejer en Volkswagen California, booke sig ind på ét af de helt unikke "California Stays" rundt om i landet i løbet af sommeren.

- Der er en sult blandt danskerne efter at opleve noget nyt, udforske Danmark og generelt skabe nye minder med familien. Manges ferieplaner er blevet aflyst, og derfor er vi glade for at kunne bidrage ved at åbne Danmark yderligere og være med til at gøre vejen til den perfekte feriedestination lettere, siger Nicolai Løje Farganis fra Volkswagen Erhvervsbiler, der står bag den populære California-model.

Dette års fire California Stays er nøje udvalgt for deres udsigt og tætte kontakt med naturen. Det er Vestervig ved Thy, Agernæs ved Helnæs Bugt på Fyn, Borre på Møn og Langskov ved Viborg. Mens de tre første er med udsigt til vand, er Viborg-stoppet skov-idyl.

Som noget helt nyt i år introducerer Volkswagen også "California Stops". Et interaktivt kort med steder, seværdigheder og aktiviteter, der er værd at besøge rundt om i landet. Tanken er, at alle, uanset om de har en Volkswagen California eller ej, får muligheden for at nyde naturens skjulte perler.

- Det er et tilbud til alle danskere, der ønsker at opleve Danmark på en ny måde. Her opfordrer vi også danskerne til selv at byde ind og tilføje oplevelser og steder rundt om i landet, de gerne vil have, andre skal opleve, siger Nicolai Løje Farganis.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

"SMIL" træning for hele familien

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Menighedsråd valgt for Asmild Kirke

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Julemarked åbner igen

Viborg Nyt

Kulturnatten og Viborg i farver

Viborg Nyt

Byggefirma vil opføre 20 huse på tømmergrund

Annonce