Annonce
Viborg Nyt

Catering-firmaer bliver også ramt af aflyste konfirmationer: Det skal da ikke vare for længe

Jakob Brønd ærger sig på konfirmandernes vegne. Han håber, at Gastro Catering stadig kan hjælpe dem til sommer. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Viborg: De sidste par dage har avisen bragt flere artikler om de forskellige aktører, som er involveret i de mange konfirmationer på den ene eller den anden måde.

I dag er turen kommet til de mange catering-selskaber, som tit og ofte står for maden.

For fuldstændig ligesom alle andre virksomheder rammes de nu også af, at konfirmationerne bliver aflyst, og efter en snak med forskellige viborgensiske virksomheder lyder det som om, at det er her, det rammer hårdest.

- Det er jo nu her fra 1. april og frem, at vores indtjening virkelig starter op, så det er jo lidt hårdt. Vi kommer jo ikke til at få noget ind nu her, så vi må se, hvordan det hele går op med tilskuddene fra regeringen. Ingen ved, hvor længe det kommer til at vare det her, men det skal da helst ikke være for længe, siger Claus Mortensen fra Madkunstneren.

Hos Gastro Catering har man allerede set sig nødsaget til at afskedige folk.

- Det er ikke kun på grund af konfirmationerne, men på grund af alt, som bliver aflyst i den kommende periode, siger Jakob Brønd fra Gastro Catering.

Hos Madkunstneren har det ikke været nødvendigt at fyre personale endnu, men her består personalet også kun af én kok.

Hos Gastro Catering har man været nødt til at fyre en del af personalet. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Ramler sammen

Jakob Brønd har et håb om, at lige så snart det hele kommer tilbage på rette spor, og når alle arrangementerne skal holdes til sommer, så kan han genansætte folk.

- Men det bliver da uden tvivl et stort puslespil til sommer, for allerede nu her har jeg skullet få det hele til at hænge sammen. Men vi håber jo, at det kan gå op, også for at konfirmanderne får en god oplevelse med det hele. Vi vil jo gerne hjælpe, så meget vi kan, siger Jakob Brønd.

Det samme billede går igen hos Claus Mortensen.

- Vi har haft en del store arrangementer, som også er blevet aflyst, så nu må vi se, om alle konfirmationer ramler sammen. Vi vil jo gerne beholde dem alle, men vi skal jo også kunne overkomme det, siger Claus Mortensen.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Tid til julekalendere

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Jesper Lundgaard Julekoncert 2020

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Donation til Mødrehjælpen

Viborg Nyt

Ryd op i roderiet

Viborg Nyt

Adventsudstilling over to gange

Viborg Nyt

Ansvar bliver man bare klogere af

Viborg Nyt

"Fem Fede Dage" på Viborg Gymnasium

Annonce