Annonce
Viborg Nyt

Cirklen slutter for bilforhandler: Tilbage hvor det hele startede for 38 år siden

På billedet ses John Laursen (t.v.) og Ole Hansen (t.h). foran Open-forhandleren. Foto: Morten Pedersen
Ole Hansen er igen at finde hos bilforhandleren Jørgen Laursen A/S, hvor han tilbage i 1982 fik sit første job i bilbranchen. Nu er han ansat som underdirektør i det, han kalder "sit sidste job".

Viborg: I 1977 åbnede Jørgen Laursen det første, af hvad der siden skulle blive til bilhusene - Opel i Viborg, Skive og Aars og Citroën i Skive - under Jørgen Laursen A/S.

Selvom han for længst kunne være gået på pension med god samvittighed, blev Opel-forhandleren ved med at løse opgaver i forretningen, indtil han sov ind 2. september. Ud over tomrummet fra en afholdt familiemand, efterlod Jørgen Laursen dermed også et tomrum i forretningen.

Derfor blev Ole Hansen hentet ind som ny underdirektør – en ansættelse der også har spor til de tidlige år med Jørgen Laursen A/S i Viborg.

I 1982 - fem år efter bilhuset åbnede i Viborg - blev en 24-årig Ole Hansen nemlig ansat til sit første job. Her arbejdede han en årrække, inden han blandt andet blev direktør ved Volvo i Herning-Esbjerg, og var med til at starte Bilernes Hus op i Silkeborg og de seneste ni år var filialchef ved Citroën Bojsen Biler i Viborg.

Nu vender han tilbage, hvor det hele startede.

- Ringen slutter på en eller anden måde. Jeg er 62 år, så der er ikke så lang tid tilbage til pensionsalderen. Men jeg regner med at have mindst fem-syv gode år tilbage i mig, og jeg har lovet John (Laursen, direktør, red.), at jeg bliver her indtil jeg trækker mig tilbage, og det glæder mig meget at hjælpe den virksomhed og de mennesker, der hjalp mig i gang for 38 år siden, siger Ole Hansen.

Hos Jørgen Laursen A/S skal Ole Hansen stå for den daglige drift af de tre bilhuse, så John Laursen kan hellige sig de mange andre vigtige administrative opgaver, der er ved at drive en moderne bilforretning. Derudover har John Laursen fokus på erhverv og salg af varevogne.

- Ole får en ledende rolle. Vi har en god position på markedet, og den skal Ole holde fast i og være med til at udvikle. Ole er et driftssikkert kort. Det er en mand, man kan regne med, lyder det fra direktør John Laursen, der har kendt Ole Hansen, siden han arbejdede under faderen tilbage i 1982.


- Ole får en ledende rolle. Vi har en god position på markedet, og den skal Ole holde fast i og være med til at udvikle. Ole er et driftssikkert kort. Det er en mand, man kan regne med.

John Laursen, direktør Jørgen Laursen A/S
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Åbent hus i cricketklubben Olympia

Annonce