Annonce
Viborg Nyt

Cyber by night version 2.0: Nu med livestudie

Anne Hermann og Vi er Viborg er klar til igen at holde Cyber by night. Arkivfoto: Morten Dueholm
Da det stadig ikke er tilladt at mødes i større grupper, har Vi er Viborg igen valgt at ty til internettet for at markere Open by night bag skærmen.
Annonce

Viborg: - Næste gang kan det være, at vi ender i et livestudie, hvor vi sidder og kommenterer på begivenhederne.

Sådan sagde Anne Hermann fra Vi er Viborg, sidst der blev arrangeret Cyber by night.

Og sådan bliver det.

Vi er Viborg toner frem på skærmen med en Facebook live-udsendelse torsdag den 28. maj fra klokken 19 til 22, når der igen holdes en elektronisk udgave af by night.

Det var nemlig så stor en succes med modeshows, cocktails-opskrifter og tips til vildmarken den 1. maj, at man gentager og udvider konceptet med et decideret live-studie.

- På Vi er Viborgs Facebook-side laver vi konkurrencer, inviterer gæster ind og laver forskellige happenings, som folk kan følge med i, samtidig med at de enkelte butikker sender på deres egne Facebook-sider, fortæller Anne Hermann.

I alt 20 butikker er med til at lave Cyber by night den 28. maj.

- Og vi lærte sidste gang, at de indslag, der bliver lavet på Facebook, godt må være lange. Eksempelvis når Okkels Is inviterer med ud bagved i butikken for at se, hvordan isen bliver produceret med friske råvarer. Eller når Profil Optik laver ”Kender du typen”, hvor man fortæller om hvilken brilletype, der passer til hvilke ansigtstræk, siger Anne Hermann.

Og Lars Røgild fra Alliance Vin er også klar til at mikse cocktails, som han gjorde ved sidste Cyber by night. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Gentager cocktail-succes

En af dem, der var med i Cyber by night for lidt over tre uger side, var Lars Røgild fra Alliance Vin.

I en time stod han sammen med kammeraten Allan og miksede drinks i otte graders varme. Men selvom det var koldt, var det en positiv oplevelse.

- Jeg håber på lidt flere varmegrader, men ellers var det bare rigtig sjovt at lave sidste gang. Det kan noget særligt, når man sender live, for går det galt, så går det galt, og så tager man den derfra, siger Lars Røgild, der bland andet bød på daiquiri og gin french 75 sidste gang - og denne gang vil han mikse drinks med blandt andet cognac og tequila.

- Det skal gerne være nogle andre varianter end sidste gang, så derfor prøver vi med noget nyt. Men ligesom sidst bliver det nogle cocktails, der er let tilgængelige også at lave derhjemme, siger Lars Røgild.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ejendomsmægler går imod tendens

Viborg Nyt

Bliv en del af Viborgs historie

Annonce