Annonce
Viborg Nyt

Danske Bank i Viborg får ny filialdirektør

Morten Illum Skaarup er ny fillialdirektør ved Danske Bank i Viborg. Arkivfoto: Ole Jakobsen
Danske Banks afdeling på Sct. Mathias Gade har fået ny filialdirektør, og det er en noget alternativ bankmand, der sætter sig i stolen, lyder det fra manden selv, Morten Illum Skaarup.
Annonce

Viborg: Morten Illum Skaarup, 39 år, kommer fra en stilling som filialdirektør i Danske Banks afdeling i Randers. Han overtager posten som filialdirektør i Viborg efter Per Carlsen.

Det fundament, der er skabt, glæder Morten sig til at bygge videre på, og han har allerede en klar filosofi om, hvordan han vil bære sig ad.

- Vi skal gøre os fortjent til kundernes tillid og tilfredshed. Det gør vi ved at give vores kunder en god og relevant rådgivning, der tager udgangspunkt i netop deres situation. Men vi skal også passe på med at blive alt for formelle. I stedet skal vi huske at være glade og grine med hinanden og sammen med kunderne, siger Morten Illum Skaarup og fortsætter: - Vores kunder skal ganske enkelt have det fantastisk. Det er det, vi er sat i verden for, og de gode resultater kommer kun, når vi gør det godt over for vores kunder, og kemien er god. Morten Illum Skaarup bor privat i Gjern ved Silkeborg med hustruen Mette og parrets to børn, Lærke og Nikolaj.

Annonce

Ledelse med hjertet

Morten Illum Skaarup betegner sig selv som en lidt alternativ bankmand. Han er hverken bange for at fejle eller vise sårbarhed, og hans mantra er, at ethvert nederlag rummer en ny mulighed. - Det er vigtigt at turde være sig selv. Sænke skuldrene og vise, hvem du er. Vi har en tendens til at putte hinanden i kasser og fastholde hinanden i nogle faste roller, som vi peger på som enten rigtige eller forkerte måder at være på. Det, tror jeg, hindrer os i mødet med hinanden og gør, at vi ikke altid er helt til stede i nuet, forklarer Morten Illum Skaarup.

Selv har han gjort det til et livsvalg og en ledelsesstil at feje ”plejer” af bordet, være til stede i nuet og følge sin mavefornemmelse. - Jeg går den modsatte vej. Jeg vil så tæt på som overhovedet muligt. Og mit udgangspunkt er, hvordan vi som team i fællesskab kan udvikle potentialet bedst muligt lige nu. Det giver åbenlyst et helt andet arbejdsmiljø, hvor der er plads til at være sig selv og udfordre hinanden. Og det skal komme vores kunder til gavn, lyder det.

Annonce

Endnu tættere på Viborg

Den nye filialdirektør i Danske Bank glæder sig meget til at lære Viborg og flere mennesker i byen bedre at kende, for helt ærligt, så har han endnu ikke et stort netværk i byen. Men det tager han ganske roligt, for det skal nok komme, som han siger. - Jeg har ikke lagt den store strategi, men tager det lidt, som det kommer. Jeg vil gå langsomt til værks og lære mennesker at kende løbende. Og så vil jeg på den måde undersøge og fornemme, hvordan vi kan gøre en forskel lokalt og komme endnu tættere på Viborg, siger Morten Illum Skaarup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce