Annonce
Viborg Nyt

Derfor mangler ikonisk træ på Hjultorvet: Gamle hjerter tog strømmen

Hjertetræet på Hjultorvet var blevet for gammelt og slidt - eller rettere - hjerterne var. Derfor er der intet hjertetræ i år. Privatfoto
I mange år har julehjerte-træet lyst op på Hjultorvet - men i år er det slut. De gamle hjerter trænger til at blive skiftet, men nye hjerter var for stor en udgift for Viborg Handel.
Annonce

Viborg: Opmærksomme julegæster på Hjultorvet har måske bemærket, at træet med julehjerter ikke står der i år.

I hvert fald noterede Colotte Guggenheim sig fraværet, da hun den 29. november var til juletræstænding - og hun skrev både til avisen og et opslag på Facebook.

- Vi er mange, som er ærgerlige over det kære træ med de smukke julehjerter i år ikke er sat op på vores allesammens Hjultorvet i Viborg.

- Måske det er handelsstandsforeningen, som tager beslutningerne. De mangler de røde julehjerter, som er blevet en fast tradition i midtbyen i vores smukke by Viborg. Der er meget smuk belysning rundt omkring - ingen tvivl om det - men hvorfor er de smukke røde hjerter ikke også kommet op, spørger Colette Guggenheim.

Svaret fik hun fra handelschef i Viborg Handel, Helle Sørensen:

- Hjerterne, der plejer at sidde i træet på Hjultorvet, er desværre blevet for gamle. Mange er gået i stykker, og sidste år havde vi store problemer med at hjerterne hele tiden slog sikringerne og tog strømmen på Hjultorvet. De kunne derfor ikke sættes op i år, lyder svaret.

Helle Sørensen fortsætter:

- Vi har bedt om tilbud på 20 nye hjerter til træet, og ville gerne have købt dem hjem til i år, men de økonomiske rammer vi har i øjeblikket, gjorde det desværre ikke muligt. Vi skal have fundet 30.000 kroner + moms til nye hjerter. Jeg håber, at vi kan finde en løsning, så der igen kan komme hjerter i træet, for vi er helt enige om, at de gør det endnu mere hyggeligt på torvet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce