Annonce
Viborg Nyt

Det var det naturligste i verden, at Sasha blev frisør

Sasha Petersen fra Salon Hairstyle er denne uges Menneske bag disken. Foto: Morten Pedersen
Annonce

Viborg: I 2001 åbnede den dengang 24-årige Sasha Petersen Salon Hairstyle. Det havde altid ligget i kortene, at den unge dame skulle være frisør.

Hvorfor valgte du netop det her job?

Jeg valgte at blive frisør, da jeg synes, det var spændende, at kunne skabe og forme frisyre. Det begyndte med, at jeg som barn flettede alle mine dukker, som de fleste piger gør, når de er børn. Senere blev det til, at jeg ikke kunne lade være med at sætte mine veninders hår, inden vi skulle i byen. Så da jeg skulle tage stilling til, hvad mit fremtidserhverv skulle være, var der ingen tvivl om, at jeg naturligvis skulle være frisør.

Hvad er en god dag på arbejdet for dig?

Det er, hvor mine kunder er glade og tilfredse, når de går ud herfra. At de får indfriet deres forventninger og lidt mere til. Det er altid spænende, når ens kunder gerne vil prøve noget nyt, hvor jeg kan bidrage med min faglighed og kreativitet.

Hvad er en dårlig dag på arbejde for dig?

Hvis jeg ikke kan indfri de forventninger, kunden har til mig, da jeg gerne vil gøre alt for, at mine kunder er godt tilfredse. Det er ikke blot mit arbejde, men min identitet.

Hvordan slapper du af i din fritid?

Når jeg skal koble helt af, er jeg begyndt at meditere. Gerne en guidet meditation. Jeg øver mig i at kunne give helt slip, da jeg tit har mange bolde i luften. Jeg elsker at løbe en lille tur, når jeg kan se muligheden for det.

Hvilken slags musik lytter du til?

Jeg må indrømme, at jeg ikke går så meget op i musik, men jeg lytter meget til Medina, da jeg er vild med hende tekster. Jeg elsker også at høre Shakira, da latinske rytmer gør mig ekstra glad, og man får helt lyst til at danse.

Hvad er den sidste film du husker?

The Whistleblower, som har fokus på human tracfficking, samt The Constant Gardener - en film, der har mange gode aspekter omkring, hvad magt og penge kan gøre ved mennesket. Jeg er vild med film, som efterlader indtryk, og som giver stof til eftertanke.

Hvilken bog ligger på din sengebord?

Nu er jeg ikke lige den bedste til at fare på en bog, da jeg hygger mig mere med at se lidt fjernsyn i sengen og sætter en meditation på, som jeg aldrig når at høre til ende.

Hvad er god mad for dig?

Jeg elsker salater og fiskeretter på alle måder, og når andre har gjort sig umage med at lave noget mad til mig: ”Whats not to like”.

Hvilken ferie drømmer du om?

Jeg vil elske at tage mine børn med på en chartertur. Det har vi aldrig haft mulighed for. Ellers kunne det også være skønt med en uges ferie et sted, hvor det eneste man skulle tænke på, er løbetur, meditation samt sund og lækker mad på et stille og roligt strandområde i et eksotisk land. Drømme er gode at have, så skal det nok lykkes på eller andet tidspunkt og få det opfyldt.

Hvad holder du mest af ved Viborg?

Viborg er noget helt særligt. Det er en flot by, som vi kan være stolte over, og som stadig bliver større med nye byggegrunde rundt omkring. Vi kan også være stolte af idrætten - lige fra Viborg FF og Viborg HK til de mindre lokale idrætsforeninger. Det er faktisk lidt svært at pege ud, hvad jeg holder mest af ved Viborg. Viborg begynder lige så stille at gå over til en mere økologisk, bærerdygtig og miljørigtig by. Det er jeg helt vild med, og det kommer sig også til udtryk i min salon Hairstyle, som allerede er gået i den retning.

Allerede fra barnsben klippede Sasha Petersen veninderne. Siden blev hun professionel frisør. Foto: Morten Pedersen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Bliv en del af Viborgs historie

Viborg Nyt

Soppefesten bliver til Droppefesten

Viborg Nyt

Nye p-pladser på vej i banebyen

Annonce