Annonce
Viborg Nyt

Digital frokostordning fra Viborg skal spredes til hele landet

Ole Trudslev, Hadi Khawand og Teis Espen Hansen er klar til at rulle Lunchtruck ud til flere skoler lokalt, men også til flere byer end Viborg. Foto: Morten Dueholm.
Lokale investorer skyder tid og penge i Viborg-appen "Lunchtruck", som nu skal spredes ud til flere skoler og byer.
Annonce

Viborg: De seneste knap to år har elever på Viborg Katedralskole, Medieskolerne, Viborg Gymnasium og HF samt Mercantec på Vinkelvej, kunnet bestille deres frokost online via appen Lunchtruck, og nu får endnu flere elever muligheden. Ikke blot i Viborg, men også i flere danske byer, for appen skal nemlig ud over kommunegrænsen med sit unikke koncept.

Det mener de i alt 30 lokale erhvervsfolk, der står bag Investorhub Viborg, og derfor har de besluttet at støtte Lunchtruck-projektet med både penge, tid og rådgivning. Præcis hvor mange penge holder investorerne for sig selv, men planen er at rulle frokostordningen ud til flere skoler lokalt, og til flere byer og skoler der.

- Det er vores første investeringsprojekt, og vi er slet ikke i tvivl om, at Lunchtruck har et stort potentiale, siger direktør i Investorhub Viborg, Ole Trudslev.

Lunchtruck er resultatet af to uafhængige skoleprojekter. Direktør i Lunchtruck Hadi Khawand valgte i forbindelse med sin afsluttende opgave på studiet til finansøkonom at lave en case på netop en app (program på mobiltelefon, red.), der kunne bringe frokost fra byens restauranter til steder, hvor mange mennesker er samlet. Driftsleder i Lunchtruck, Teis Espen Hansen, havde i faget ITB på Handelsgymnasiet dygtiggjort sig i at skabe apps. Og da de to mødtes, passede brikkerne således perfekt. De glæder sig begge over muligheden, som investeringen fra Investorhub Viborg giver deres virksomhed.

- Det viser os, at 30 andre også tror på vores firma og idé, og samtidig er det ikke muligt for os selv at vækste, som vi gerne vil med Lunchtruck, uden denne hjælp. Investorerne kommer med penge men også med en viden, som vi kan drage enorm stor nytte af, siger Hadi Khawand.

Annonce

Kun fordele

Det er svært at få øje ulemperne ved Lunchtruck.

Når eleverne bestiller frokosten via appen – og det kan de gøre helt indtil klokken 11 samme dag, som de skal spise maden, behøver eleverne ikke at bruge pausen på at tage ud i byen for at hente frokost. Middagen kommer i stedet til eleverne, som ikke skal stresse over at nå frem og tilbage og vente på bestillingen. Dertil giver det flere elever mulighed for at vælge mad, de normalt ikke ville kunne få, alt efter hvor deres skole er placeret.

- Det er eleverne, der bestemmer, hvilke restauranter, der findes i appen. På den måde er den meget brugerinddragende, og samtidig giver det de enkelte restauranter en bedre mulighed for at planlægge og udnytte deres ressourcer bedre, siger Teis Espen Hansen.

Appen er kort sagt et bindeled mellem eleverne og de lokale restauranter, og da maden allerede er betalt online, er det hurtigt at dele den ud på skolen, når Lunchtruck bilen ankommer.

- På seks minutter kan vi dele 100 måltider ud, siger Hadi Khawand.

Med investeringen fra Investorhub Viborg får endnu flere elever nu glæde af Lunchtruck. Nu skal parterne sammen lægge en strategi for, hvordan appen skal rulles ud til flere skoler og byer.

- Det er en drøm for os, at vi har fået denne mulighed, og det var os selv, der bankede på døren hos Investorhub Viborg. Vi har længe ønsket, at der var denne mulighed for at opsøge investorer lokalt, og vi forventer os meget af dette, siger Hadi Khawand.

Forventningerne er også store hos Investorhub Viborg.

- Lunchtruck har allerede bevist sig selv i Viborg. Nu er turen kommet til andre danske byer, siger Ole Trudslev.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Er du kæreste med din kæreste?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ny kunderådgiver

Viborg Nyt

New Jungle Trio kommer til Houlkær

Viborg Nyt

Camping i skovens dybe stille ro

Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce