Annonce
Viborg Nyt

Digitale fremvisninger og private prøveture: Sådan løser bilforhandler udfordringerne under nedlukning

Hyundai i20 er en af de biler, man selv kan bygge op med udstyr hjemme fra sofaen. PR Foto
Corona-nedlukningen har fået Hyundai og andre bilforhandlere til at gentænke måden at sælge biler på. Digital fremvisning, privat prøvekørsel og byg selv modeller på nettet, er nogle af løsningerne.

Viborg: Det er blevet muligt at prøvekøre og købe en ny bil, selvom der er lukket hos den lokale bilforhandler.

Derfor har Hyundai Viborg eksempelvis indført flere forskellige muligheder for at handle bil. Man kan få en digital fremvisning eller booke en privat prøvekørsel fra eget hjem. Det skriver Hyundai i en pressemeddelelse.

- Vi vil gerne gøre det muligt for danskere, der står og skal købe bil, at få fremvist og prøvekøre den bil, de er interesserede i. Uden at gå på kompromis med retningslinjerne. Vi er derfor glade for, at vi nu har fået tilladelse til at give private fremvisninger og prøveture, selvom vores forhandlere holder lukket. Vi tager naturligvis alle de nødvendige forholdsregler for at sikre, at det bliver en tryg oplevelse for alle, siger Annegrethe Skovby, der er pressechef for Hyundai Danmark.

Det fungerer ved, at Hyundais bilforhandlere kører bilen ud til privatadressen, hvor man kan få en prøvetur inden køb. Bestilling af prøvekørsler skal foregå online eller via telefonisk henvendelse.

Annonce

Sofakig, byg selv og klik

Vil man helst bare blive i sofaen, kan man bestille en digital fremvisning, mens man får fremvist bilen af sin lokale forhandler. Undervejs kan man tale med forhandleren og stille spørgsmål, som var det til et almindeligt møde hos forhandleren.

På hyundai.dk kan man også benytte sig af Hyundais byg bil-funktion, hvor man blandt andet kan bygge sin helt egen Hyundai, i10 i20, i30, Kona eller Iiniq i både hybrid-, plug-in- eller electric-udgaven. Herefter sender man sit nye bilvalg til Hyundai Viborg, der sidder klar til at sørge for resten.

Hyundai oplyser, at de ovenstående muligheder er gældende, så længe corona-restriktionerne holder bilhusene fysiske salgsafdelinger lukkede.

Mange andre bilhuse har lignende løsninger for salg af biler. Avisen opfordrer til, at man klikker sig ind på bilforhandlernes Facebook- eller hjemmesider for at se de lokale løsninger.

Mens salgsstederne i bilhusene er fysisk lukkede, er landets værksteder fortsat åbne.


Vi er derfor glade for, at vi nu har fået tilladelse til at give private fremvisninger og prøveture, selvom vores forhandlere holder lukket.

Annegrethe Skovby, pressechef for Hyundai Danmark.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Smag på heden

Viborg Nyt

Når en drøm bliver til virkelighed

Viborg Nyt

Ny ung filialdirektør hos Nordea

Viborg Nyt

Kan kunsten redde verden?

Annonce