Annonce
Viborg Nyt

Din krop har selv svarene

John Mikkelsen og Birgitte Gjødvad i klinikken, hvor de hjælper mennesker til et bedre liv i bevidsthed. Foto: Helle Lenschow.

Par fra Fly hjælper mennesker til en større bevidsthed via Klinik Livstrappen.dk

Viborg: Ubevidste handlemønstre, måder at tænke på om dig selv og andre samt vaner, der skader mere end de gavner. Hos Klinik Livstrappen.dk i Fly mellem Stoholm og Skive kan du få hjælp til at få øje på de sider, du bærer rundt på, men som du egentlig ville have bedst af at slippe.

Klinikken drives af Kranio Sakralterapeut og healingsterapeut den 49-årige Birgitte Gjødvad og hendes samlever den 59-årige John Mikkelsen. De har haft klinikken i en årrække, men kun på hobbybasis. Nu vil de forsøge at løfte den til mere, og derfor springer Birgitte Gjødvad ud som selvstændig på fuld tid i klinikken. John Mikkelsen arbejder fortsat som skolelærer ved siden af sit arbejde i klinikken. Som noget nyt, tilbyder Birgitte Gjødvad nu også en clairvoyant/krops-analyse, som er en samtale der varer en halv time.

- En clairvoyant/krops-analyse er et unikt tilbud, hvor vi kan komme hele vejen rundt om et menneskes psyke, tanker, krop og sjæl. Her jeg ser på dine potentialer og styrker, ser hvor der kan laves forandring samt på din krop og eventuelle smerter og sygdomme af både fysisk og psykisk art. Efter samtalen vil jeg, ud fra det vi snakker om, sætte et forløb sammen, som passer lige netop til dig. Det kan være, at der er brug for samtaler og kropsbehandling, og det kan være, at du har brug for en rejse tilbage til tidligere liv. Igen er det meget individuelt, da vi alle er forskellige. Da John arbejder med regression (sjælerejser, red.) kan vi her i klinikken også tage fat på problematikker, som ligger langt tilbage i tid. Ikke kun fra din barndom men også fra et tidligere liv, siger Birgitte Gjødvad.

Ved sjælerejse er du i en behagelig afslappet tilstand, får åbnet op for din underbevidsthed og bringes tilbage til tidligere liv, forklarer John Mikkelsen. Dermed kan du bearbejde oplevelser, som er sket på dette tidspunkt.

Udover clairvoyant/krops-analyse, regressionsterapi, kranio sakral terapi og healing, tilbyder klinikken også fysisk healing, som er en healing, hvor Birgitte Gjødvad er i fysisk kontakt med kroppen. Mange af de mennesker, som modtager denne behandling, sammenligner den med en massage, men Birgitte Gjødvad forklarer, at det er mere end det.

- Jeg fornemmer, hvor kroppen gerne vil hen, og så bevæger jeg mig sammen med kroppen den vej. Din krop har selv svarene, og dem skal vi lytte til, når vi vil have det bedre. I dag lever mange af os kun i vores hoveder, siger hun.

Samtidig med behandlingen løsnes også bindevævet. Dermed er det hele kroppen, der behandles. Behandlingen suppleres ofte af Kranio-sakral terapi, der består af blide tryk på knoglerne i kraniet, ansigtet, rygsøjlen og korsbenet.

Hokus pokus?

Men hvordan tager jordnære jyder i Fly egentlig imod tanken om healing og regressionsrejser? Godt, forklarer parret. Faktisk har de ikke oplevet noget negativt fra lokalsamfundet omkring dem.

- Det er en myte, at jyder for eksempel ikke vil have en alternativ behandling. Alle vil jo gerne have det bedre, og hvis det virker, så virker det jo. Jeg er selv matematiklærer, og derfor naturvidenskabelig uddannet, så den slags her går jo slet ikke, vel? Men ikke alt har et facit eller en håndgribelig forklaring, og sådan er det, siger John Mikkelsen.

Begge afviser de, at de har særlige evner. Alt, hvad de kan, har de lært, og så har de øvet sig. Og øvet sig mere. Det er den måde, man bliver dygtig.

- Der er intet hokus pokus i det, vi laver. Jeg har for eksempel en tre årig uddannelse som healingsterapeut, og alle kan lære disse ting. Vi er ikke specielle, siger Birgitte Gjødvad.

Skeptikere er velkommen hos Livstrappen.dk.

- Du skal ikke tro på, at det virker, før det virker, siger Birgitte Gjødvad.

Annonce

En helhed

Alle aldre og køn kommer hos Livstrappen.dk i Fly. De skånsomme behandlinger kan bruges til både spædbørn og ældre samt alle ind imellem.

- Vi har en stor styrke i, at vi har så mange redskaber at tage fat i. Ikke to mennesker er ens, og det er to behandlinger heller ikke. Vi ser kroppen og psyken som en helhed. Hvis du har ondt det ene sted, så skal helheden derfor behandles, siger John Mikkelsen.

Smerter i ryggen kan således stamme fra økonomiske byrder, hovedpiner kan skyldes, at du går og slår dig selv oven i hovedet med de ting, som du ikke er god til, og hvis du har ondt i dine knæ, så kan du bære rundt på en angst for at komme for sent til det, som du gerne vil nå, mener parret. Et menneske, der opsøger dem for behandling, får derfor ikke kun den fysiske del behandlet, men også den mentale.

- Rigtig mange mennesker glemmer, hvem de selv er. I stedet lever de med nogle overbevisninger, som de har med sig fra deres forfædre eller måske nærmeste omgivelser. Når et menneske bliver gjort bevidst om disse mønstre og vaner, så opstår muligheden for at handle på en ny måde og deraf få et nyt resultat, siger Birgitte Gjødvad.

I forbindelse med Birgitte Gjødvads spring ud i livet som selvstændig i klinikken, er der rabat på clairvoyant/krops-analyse hos Klinik Livstrappen.dk i hele denne måned.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Skal Viborgs bymidte skrumpe?

Viborg Nyt

Sejlcenter havde standerhejsning

Annonce