Annonce
Viborg Nyt

Donation fra anonym fond: "Den vildeste idrætssommer" bliver i højere grad for alle

Med fondskroner i ryggen er det nu nemmere for også familier med få midler at få "Den vildeste idrætssommer". Arkivfoto: Morten Pedersen
En fond har støttet "Den vildeste idrætssommer" for at sikre, at alle børn og unge kan være aktive. Familier med behov kan dermed få værdikuponer til sjove sommeraktiviteter.
Annonce

Viborg: De mange mennesker, der i år holder sommerferie hjemme i Viborg Kommune, kan sommeren igennem prøve en masse spændende idrætter og aktiviteter, i det Viborg Idrætsråd kalder Den vildeste idrætssommer.

Og nu er der chance for, at endnu flere børn, unge og voksne kan være med.

En fond, der gerne vil være anonym, har nemlig støttet med 15.000 kroner, som vil blive givet i form af værdikuponer til familier med få midler.


Fonden vil gerne sikre, at alle børn og unge kan være med - uanset forældrenes økonomiske situation.

Morten Erfurth


- Vi har fået en henvendelse fra en unavngiven fond, der er imponeret over foreningernes velvillighed til at skabe Den vildeste idrætssommer. Fonden vil gerne sikre, at alle børn og unge kan være med - uanset forældrenes økonomiske situation, siger sportschef i Viborg Idrætsråd, Morten Erfurth.

Kuponerne er på 50 kroner og kan fås ved henvendelse til idrætsrådets sekretariat eller ved kontakt til Fitdeal på Facebook.

- Vi er stolte over fondens opmærksomhed og støtte, og vi glæder os til sammen med vores foreninger at tage imod alle borgere - store som små, uøvede som øvede, siger sportschefen.

Allerede nu er der muligheder som stand-up paddleboarding, svæveflyvning, bueskydning, orienteringsløb, tai chi, tennis, golf og meget mere. De kan findes på fitdeal.dk, hvor man også tilmelder sig og betaler, hvis aktiviteten koster noget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce