Annonce
Viborg Nyt

Donut-tvillinger åbner butik nummer to

Samer og Thamer Al-Bayati er opvokset i Viborg og bor stadigvæk i byen. Foruden dem selv har de søskende til at hjælpe til i forretningen, og med åbningen i Holstebro skal der også flere ansatte til. Arkivfoto: Morten Pedersen
Blot en måned efter, at brødrene Samer og Thamer Al-Bayati åbnede første butik i Viborg, er de klar med en udvidelse. Holstebro mangler en donut-butik, mener Do Donuts.
Annonce

Holstebro/Viborg: Selvom det blot er lidt over en måned siden, at Do Donuts åbnede i Viborg, er folkene bag klar til at drive endnu en butik med de runde kager.

I Holstebro mangler kun lige de sidste detaljer omkring lejemålet, lyder det fra den ene af tvillingebrødrene bag donuts-butikken.

- Jeg kan sige så meget, at den kommer til at ligge i centrum af Holstebro, siger Thamer Al-Bayati, der sammen med sin tvillingebror Samer er klar med butik nummer to.


Vi tager chancen i Holstebro, dels fordi byen ligger tæt på Viborg, dels fordi den mangler en donutbutik.

Thamer Al-Bayati.


Det er blandt andet den gode start i Viborg, der har fået brødrene til at se sig om efter endnu et salgssted.

- Vi blev taget rigtigt godt imod (i Viborg, red.). På åbningsdagen var der en 250 meter lang kø, så nu tænker vi, at Holstebro også skal have en Do Donuts. Vi tager chancen dér, dels fordi byen ligger tæt på Viborg, dels fordi den mangler en donutbutik, forklarer Thamer Al-Bayati.

Prisen ligger på 25 kroner for én donut, mens der er rabat ved køb af 6 eller 12 donuts. Foto: Do Donuts

Brødrene er 28 år, og Thamer læser ved siden af til pædagog.

- Vi lægger alt, hvad vi har i det her, siger Thamer Al-Bayati.

Annonce

Klar til konkurrence

Donuts er en af tidens populære tendenser med alt fra selvstændige forretninger til bagere og købmænd, der sælger de udsmykkede donuts.

- Jeg tror, der er åbnet en donutbutik i enhver dansk storby. Så konkurrencen er der, men vi er klar til den, hvis den skulle komme til Holstebro. Vi tror på, at man kun bliver bedre af konkurrence, og vi tror på os selv, fordi vores produkter er i topklasse, siger Thamer Al-Bayati og tilføjer:

- Selvfølgelig har der været noget nyhedens interesse over vores åbning i Viborg, fordi folk lige skulle prøve det af, men siden har markedet været okay. Mange er kommet igen, efter de besøgte os i starten.

Her ses et billede fra Do Donuts åbning i Sct. Mathias Gade, Viborg, lørdag den 8. august 2020. Foto: Johnny Pedersen

Ligesom i Viborg vil butikken, der også vil sælge milkshakes og kaffe, sælge donuts med pynt, som kun fantasien sætter grænser for, lover ejerne.

- Der er tale om gourmet-donuts og ikke almindelige donuts, som man kender dem fra tankstationer og så videre. Vi pynter eksempelvis med Ferrero Rocher, forskellige cremer, hasselnødder, Snickers... Og så har vi donuts med chokolade-, vanille- og karamel-fyld.

Brødrene forventer, at forretningen i Holstebro åbner i begyndelsen eller midten af oktober. Aftalen for lejemålet, regner de med, falder på plads i indeværende uge.

Foto: Do Donuts
Foto: Do Donuts
Der var kø lørdag den 8. august, da donut-butikken åbnede i Viborg. Foto: Johnny Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce