Annonce
Viborg Nyt

Dorthe Kollo gør comeback i Tinghallen i Viborg

Dorthe Kollo er med ved næste års Dansk Slager Parade I Tinghallen. Pressebillede
Annonce

Viborg: Hvem er med i år? Det er ofte det første folk spørger om, når Dansk Slager Parade, der kommer til Tinghallen 23. februar, præsenteres.

Selv om det er 23. år i rap, at paraden tager på tur rundt i landet, er det lykkedes koncertarrangør Stig Ulrichsen at præsentere to nye navne i slagerparade-sammenhæng. Anders Tind – forsanger i gruppen ”Fenders” – er den ene mens Anna Novik er den anden.

Og så gør Dorthe Kollo comeback efter 13 års pause ved Dansk Slager Parade. Hun bliver dronningen sammen med Dario Campeotto, der blev verdensberømt i hele Danmark, da han i 1961 væltede Fredericia Teater ved at indtage en suveræn førsteplads med ”Angelique”.

Havde det ikke været for grandprixet i Berlin i 1968, så havde vi aldrig oplevet Dorthe Kollos beretning om "Peter fra Skanderborg", for så havde Thøger Olesen ikke haft ”Wärst du doch om Düsseldorf geblieben” som ”model” til "Gid du var i Skanderborg".

Paradens musikalske bolværk er traditionen tro Klaus og Servants, der udover at bakke alle solisterne op også trakterer med nogle af deres egne hits.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce