Annonce
Viborg Nyt

EDC holder fast i 1 til 1-fremvisninger

Annonce

Viborg: Coronavirussen præger stadig vores hverdag. og vi skal fortsat sørge for at tage forholdsregler for at undgå smittespredning. Umiddelbart efter nedlukningen af Danmark i marts, ophørte de fleste ejendomsmæglere eksempelvis også med at afholde åbent hus-arrangementer.

Hos EDC butikkerne i Viborg indførte man i stedet 1 til 1-fremvisninger med tilmelding, hvilket vil sige, at man som boligkøber kan tilmelde dig en fremvisning i et givet tidsrum, og så være sikker på, at der ikke vil være andre til stede ud over ejendomsmægleren. Det skriver EDC i en pressemeddelelse.

- Selv om store dele af samfundet er vendt tilbage til noget, der ligner normale tilstande, har vi i butikkerne i Viborg besluttet at holde fast i 1 til 1-fremvisningerne for at sikre trygge fremvisninger for både købere, sælgere og egne mæglere, fortæller Brian Kristoffersen fra EDC Refsgaard og Partnere.

Han oplyser videre, at købere naturligvis fortsat er velkomne til at tage egen familie eller egne rådgivere, for eksempel en håndværker med på fremvisningen.

Ved tilmelding til en 1 til 1-fremvisning på en særlig attraktiv bolig, kan det ske, at mægleren må kontakte de tilmeldte for at aftale et andet tidspunkt, hvis flere har tilmeldt sig samme fremvisning. Det betyder længere arbejdsdage for ejendomsmægleren, men det er nu engang vilkåret. EDC håber på forståelse herfor i lyset af situationen.


Selv om store dele af samfundet er vendt tilbage til noget, der ligner normale tilstande, har vi i butikkerne i Viborg besluttet at holde fast i 1 til 1-fremvisningerne for at sikre trygge fremvisninger for både købere, sælgere og egne mæglere,

Brian Kristoffersen, EDC Refsgaard og Partnere
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Julemarked åbner igen

Viborg Nyt

Kulturnatten og Viborg i farver

Viborg Nyt

Byggefirma vil opføre 20 huse på tømmergrund

Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Annonce