Annonce
Viborg Nyt

Ejendomsmægler fik uventede kunder i december

Disse salgsopstillinger kunne ses gennem december hos EDC Poul Erik Bech ved Nytorv. Pressefoto
Annonce

Viborg: EDC Poul Erik Bech flytter som tidligere beskrevet i Viborg Nyt i nye lokaler på Nytorv til januar 2021. Allerede nu er der mulighed for at se udstillede boliger i vinduerne mens håndværkerne får sat lokalerne i stand. Og blandt dem var der nogle helt specielle hen over december.

Her havde ejendomsmægleren nemlig ”udbudt” en række nisseboer til salg. Det er en tegner fra animationsskolen der har været behjælpelig med at få tegnet nisseboerne og den opmærksomme vil genkende nisseboerne fra byen hvor de er repræsenteret på de forskellige torve. Derudover havde animationsskolen også sørget for en flot udsmykning af vinduet på Nytorv, så man kommer i den helt rigtige julestemning når man ser på nisseboerne.

- Det var oplagt for os at være en del af Jul i Viborg med vores beliggenhed, og hvad var mere naturligt for en ejendomsmægler end at have nisseboer til salg i vinduet. Vi glæder os så meget til at komme på Nytorv og blive en del af alle de aktiviteter, som foregår her, siger Jan Rind Andersen fra EDC Poul Erik Bech.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Udskældte pudebump er fjernet

Annonce