Annonce
Viborg Nyt

Ejendomsmægler flytter til torv-placering: Vi vil være den første, folk tænker på

Her på hjørnet ved Nytorv - hvor Garbitch tidligere lå - flytter EDC Poul Erik Bech med blandt andre Bo Jørgensen, Louise Bæch Kristensen og Jan Rind Andersen ind senest 1. februar. Foto: Morten Pedersen
EDC Poul Erik Bech rykker fra St. Sankt Peder Stræde til hjørnet af Nytorv, hvor Garbitch tidligere lå. Det nye lokale passer bedre til antallet af medarbejdere, og så lokkede placeringen.
Annonce

Viborg: Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.

De tre vigtigste ord for en ejendomsmægler vil mange mene, hvilket også blev legemliggjort i et TV2-program af samme navn.

Og det er netop beliggenheden, der får ejendomsmæglerfirmaet EDC Poul Erik Bech til at rykke sin 13 personer stærke medarbejderskare fra St. Sankt Peder Stræde til hjørnet af Nytorv.

For nok bliver der lidt bedre plads mellem bordene og en lidt skarpere indretningsmæssig opdeling mellem privat- og erhvervsafdelingen, men den helt store gevinst er og bliver beliggenheden.

- Her har vi synlighed og tilgængelighed. Vi har en helt anden strøgtrafik her, siger Bo Jørgensen, der er erhvervschef og blandt partnerne hos ejendomsmægleren.

- Mange tror, at alt foregår på nettet i dag. Men det gør det ikke. Vi ser også kunder, der går forbi vinduet og stopper op for at se på boliger. Det kan endda være, at de kommer ind og vil have en salgsopstilling med, men det kan også være dem, der tænker i at sætte til salg, siger partner Jan Rind Andersen.

- Og selv hvis folk ikke kommer ind, så vil vi måske stadig være den første ejendomsmægler, de tænker på, fordi de lige er gået forbi lidt tidligere, siger partner og afdelingsleder i privat, Louise Bæch Kristensen.

Annonce

Vil gerne flytte ind til jul

Hjørnegrunden, der tidligere husede tøjbutikken Garbitch, har stået tom siden årsskiftet, og netop på denne dag er der sat film på ruderne, der ikke giver det tomme indtryk – når man ser bygningen udefra.

EDC Bolig Poul Erik Bech + Erhverv flytter i nye lokaler - der hvor Garbitch tidligere lå. Foto: Morten Pedersen

Men indenfor kan man se det tomme lokale, der fremstår lyst og smukt med højt til loftet, men også trænger en kærlig hånd eller to, før ejendomsmæglerne kan flytte ind.

- Officielt flytter vi ind 1. februar. Men vi har et håb og en drøm om, at håndværkerne speeder det hele op, og vi kan flytte ind allerede til 1. december, når der skal være "Jul på Nytorv". Så vil vi rigtige glade, siger Jan Rind Andersen.

Det er jo et flot lokale lige ud til Nytorv - er det ikke næsten overraskende, at der ikke er andre, der har taget det før jer?

- Jo, bestemt. Vi er også glade for, at det netop bliver os, der skal være her. Og vi glæder os da også over at være med til at støtte op om Vestergade, der har haft det svært, og måske være med til at skabe lidt mere trafik her, slutter Bo Jørgensen.


Mange tror, at alt foregår på nettet i dag. Men det gør det ikke. Vi ser også kunder, der går forbi vinduet og stopper op for at se på boliger. Det kan endda være, at de kommer ind og vil have en salgsopstilling med, men det kan også være dem, der tænker i at sætte til salg.

Jan Rind Andersen, partner EDC Poul Erik Bech
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Går du i teatret?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Jagten på stenalderens kystjægere

Viborg Nyt

Et sidste farvel til Carte Blanche

Viborg Nyt

Fondsmillioner sikrer multisal

Viborg Nyt

Den anden MeToo-bølge er over os…

Viborg Nyt

Dracula i Viborg Musiksal

Viborg Nyt

Forestilling: O Sole Mio

Annonce