Annonce
Viborg Nyt

Ejendomsmægler går imod tendens

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen har en del flere boliger til salg end 1. juni sidste år. Pressefoto: Michael V. Larsen
Der er historisk få boliger til salg i øjeblikket, men ejendomsmæglerfirmaet John Frandsens butikker går mod den strøm med flere huse til salg.
Annonce

Viborg: Udbuddet af boliger har nået et historisk lavpunkt – faktisk er det 13 år siden, der sidst var så få boliger til salg ifølge boligsiden boliga.dk. Det skriver ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen i en pressemeddelelse.

Men samtidig viser Boligas tal, at John Frandsens mere end 30 butikker er gået 11,6 procent frem i forhold til antallet af boliger til salg pr. 1. juni sidste år, skriver finans.dk. Det er den klart største stigning blandt ejendomsmæglerne, hvor mange også er gået tilbage i forhold til antallet af boliger til salg.

John Frandsen glæder sig over fremgangen, og han mener, at kunderne vælger hans butikker, fordi samarbejde og kundeservice er i højsædet.

- Vores medarbejdere sætter kunderne og forbrugerne først til hver en tid. Det handler om at hjælpe dem igennem en salgsproces på bedst mulige måde. Vi tror mere på mennesket og udvikling af de rigtige mennesker, som taler og forstår kundens sprog og dagligdag i lokalområdet, end vi tror på store kædebutikker. Den daglige kontakt med kunderne og den frihed betyder, at alle medarbejderne kan tilpasse salget efter sælgers ønsker - de er ikke låst i faste rammer og kædekoncepter, siger indehaver og ejendomsmægler John Frandsen.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Fire råd til en god skolestart

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Er du kæreste med din kæreste?

Viborg Nyt

Ny kunderådgiver

Annonce