Annonce
Viborg Nyt

Ejendomsmæglere i sporskifte – men fortsætter i den samme retning

Inge Marie Munk stopper som ejendomsmægler under Estate - men fortsætter som freelance. Foto: Jan Vestergaard
Inge Marie Munk lukker sit mæglerfirma under Estate og bliver freelance, mens medarbejderen Kristina Nørremark åbner sit eget firma, KN Bolig.
Annonce

Viborg: I 20 år har Inge Marie Munk haft sit eget mæglerfirma "Inge Marie Munk Estate".

Men ved juni måneds udgang er det slut.

Inge Marie Munk lukker butikken og bliver i stedet freelance-ejendomsmægler, hvor hun kan hyres ind til at hjælpe andre ejendomsmæglere, når der er behov for det.

- Jeg kommer til at løse mange andre opgaver end lige køb og salg. Det giver mere frihed, og jeg skal ikke afsted om aftnerne og i weekenden. Det kommer til at give mig en lettere hverdag, fortæller Inge Marie Munk om sit stop.

For arbejdet som ejendomsmægler fortsætter, men nu bliver det hjemme fra privaten.

- Jeg kommer til at løse forskellige ad hoc-opgaver, hvor en stor del af det bliver arbejdet med digitale skøder og tinglysninger, siger ejendomsmægleren.

Det var faktisk først meningen, at skiftet skulle være sket til nytår.

- Men da coronaen ramte, og vi nærmede os sommerferien, gav det bare lige så god mening at tage springet nu, siger Inge Marie Munk.

Annonce

Nyt firma

En af dem, Inge Marie Munk skal hjælpe, er hendes nu tidligere medarbejder, Kristina Nørremark.

Kristina Nørremark har åbnet KN Bolig. Foto: Jan Vestergaard

Mens Inge Marie Munk har lukket sin fysiske butik, har Kristina Nørremark åbnet sin – KN Bolig, hedder det nystartede mæglerfirma.

- Det bliver en lille butik med fokus på nærhed til kunderne, ganske lige som Inge og jeg har gjort det hidtil. Men nu er jeg ikke låst af Estates regler – og det giver noget frihed, siger Kristina Nørremark.

Hun har endnu ikke fundet et kontor, hvor det nye firma skal være.

- Det arbejder jeg på, men nu kommer sommerferien, så der kan godt gå tre måneder eller noget i den stil, før jeg finder det rigtige. Det bliver et kontor med mødelokaler, men ikke et klassisk ejendomsmægler-kontor med udstilling af huse, som man ofte ser det, siger Kristina Nørremark.


Det bliver en lille butik med fokus på nærhed til kunderne, ganske lige som Inge og jeg har gjort det hidtil. Men nu er jeg ikke låst af Estates regler – og det giver noget frihed.

Kristina Nørremark, KN Bolig
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Er du kæreste med din kæreste?

Viborg Nyt

Ny kunderådgiver

Viborg Nyt

New Jungle Trio kommer til Houlkær

Viborg Nyt

Camping i skovens dybe stille ro

Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce