Annonce
Viborg Nyt

Ejendomsmæglerens kompetencer står øverst på boligejernes ønskeliste

Anders Varming fra Nybolig er ikke overrasket over, at ejendomsmæglerens kompetencer er det vigtigste, når kunder skal vurderer et godt boligsalg. Pressefoto
Når danske boligejere sætter deres hus til salg, står ejendomsmæglerens kompetencer og erfaring ganske højt på ønskelisten. Det viser en dugfrisk meningsmåling, som Epinion har foretaget for Nybolig.
Annonce

Viborg: Nybolig har bedt danske boligejere svare på, hvilke faktorer de prioriterer højest, når de begiver sig ud på boligmarkedet. Ikke overraskende spiller flere ting ind - herunder afkastet ved salget af boligen, en ubesværet proces men også mæglerens kompetencer i handelsfasen. Det skriver Nybolig i en pressemeddelelse.

Hele 84 procent af respondenterne svarer, at en kompetent og dygtig mægler er afgørende for det gode boligsalg. 36 procent svarer, at de finder det afgørende, mens 48 procent finder det meget afgørende. Kun 2 procent mener, at mæglerens kompetencer slet ikke er afgørende.

- Vi er meget bevidste om at være forrest i feltet, når det kommer til ny læring og kompetencer inden for vores fag. Hver dag arbejder vi på at sikre, at vores mæglere er opdateret på de seneste tendenser på boligmarkedet samt på de værktøjer, vi som mæglere kan gøre brug af, siger Anders Varming, indehaver af Nybolig Viborg & Tjele.

Især under en pandemi vurderer Anders Varming, at mæglerens kompetencer og evne til at vække tillid er et altafgørende træk. Det er nemlig en periode, hvor der typisk er mange spørgsmål, som mægleren skal kunne svare på.

- Vi har fagligheden og mange års erfaring fra vores fag. Vi elsker boliger og har ofte mange kort på hånden, når vi skal hjælpe kunden med at sælge sin bolig. Men vi ved også, at det kræver en indgående forståelse for særkenderne ved alle boliger - og dem kender sælger bedst. Derfor mener vi, at de bedste præmisser for et godt boligsalg sker gennem en god inddragelse af kunden som sælger, siger Anders Varming.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Sex uden samtykke?

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Sund livsstil og stærke knogler

Viborg Nyt

Er det kedeligt at gå på museum?

Viborg Nyt

Baggårdsfortællere vågner af dvalen

Viborg Nyt

Mænd - overgangsalder! What?

Viborg Nyt

Sidefløj ved hotelbyggeri rejst

Viborg Nyt

Så hold da helt ferie

Viborg Nyt

Ny, stor Aldi åbner sidst på året

Annonce