Annonce
Viborg Nyt

En anderledes og finurlig lysoplevelse

Annonce

Vinderup: Fra på lørdag den 13. februar og frem til søndag den 28. februar kan alle få en helt særlig oplevelse på Hjerl Hede. Når mørket falder på, sættes der lys på museet på finurlige og smukke måder. Et helt lille lysshow midt imellem historiske bygninger og sne.

Mørkningen var i gamle dage en særlig tid på aftenen, hvor familien samledes i tællelysets skær, og hvor man nørklede med håndarbejde og fortalte historier.

- Mon ikke mange af os har været lidt for meget inde i denne kolde tid. Derfor vil vi på frilandsmuseet Hjerl Hede, gerne have jer med ud i vinterkulden for at opleve mørkningen på en helt ny måde, sammen med familien. Vi fortæller ikke historier til showet, men lader jer selv opleve det med egen fantasi. Det bliver en helt særlig oplevelse, skriver Hjerl Hede i en pressemeddelelse.

Hjerl Hede er 20 hektar stort, så der er god plads i denne coronatid. Og alt foregår udenfor så masker er ikke nødvendige.

Det eneste, man skal gøre, er at købe sin billet på forhånd og medbringe den - så er man velkommen når det passer, i tidsrummet 17 til 19, hvor lyset tændes i mørkningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Når en drøm bliver til virkelighed

Viborg Nyt

Ny ung filialdirektør hos Nordea

Viborg Nyt

Kan kunsten redde verden?

Viborg Nyt

Se din partner med nye briller

Viborg Nyt

Hvorfor skrive en "ikke-historie"?

Annonce