Annonce
Viborg Nyt

Engelsk restaurant forlader endegyldigt Viborg

Kevin Taylor og Fish 'n' Chips har endegyldigt valgt Viborg fra - og åbner nu i stedet i Ringkøbing. Arkivfoto: Morten Pedersen
Selvom Kevin Taylor lukkede Fish ’n’ Chips i Gravene under corona-krisen, var der stadig en mulighed for, at han ville genåbne et andet sted i Viborg. Den dør er nu lukket.
Annonce

Viborg/Ringkøbing: Hvis man vil smage Fish 'n' Chips tilberedt af Kevin Taylor - og gerne serveret med en engelsk øl - må man et godt stykke væk vestpå.

27. juni åbner Fish 'n' Chips igen, men altså ikke i Viborg, som indehaver Kevin Taylor ellers holdt en dør på klem for, da han lukkede restauranten i Viborg.

Kundegrundlaget var for småt i domkirkebyen, lyder det fra restauratøren, der fik et tilbud om et nyt sted i Ringkøbing, som nærmest var skræddersyet til ham.

Og det er ikke blot en sommerflirt i turistsæsonen. Restauranten kommer til at have åben året rundt i feriebyen.

- Jeg har været meget i tvivl undervejs, for der var også mange positive tilbagemeldinger i Viborg. Men jeg kan ikke leve af positive tilbagemeldinger. Jeg savnede simpelthen kunder og tænkte, at det kunne løses ved at flytte. Mulighederne i Ringkøbing var bare bedre end det, jeg kunne finde i Viborg, lyder vurderingen fra Kevin Taylor, der fortsætter:

- Jeg vil hellere kunne sige, at hvis det ikke kommer til at gå, så er det min egen skyld. Sådan synes jeg ikke, at det var i Viborg. Og derfor turde jeg heller ikke starte op igen i byen.

Kevin Taylor ser en masse udviklingsmuligheder i Ringkøbing i kraft af, at det er en fiskerby, at der kommer mange købelystne tyskere – og at turismen i øjeblikket udvikler sig i en positiv retning.

- Samtidig får jeg muligheden for at få en ølhave - a beer garden. Det har været et ønske for mig længe, fortæller Kevin Taylor, der har masser af forskellige engelske øl på menukortet.


Jeg har været meget i tvivl undervejs, for der var også mange positive tilbagemeldinger i Viborg. Men jeg kan ikke leve af positive tilbagemeldinger.

Kevin Taylor
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ejendomsmægler går imod tendens

Viborg Nyt

Bliv en del af Viborgs historie

Viborg Nyt

Soppefesten bliver til Droppefesten

Viborg Nyt

Nye p-pladser på vej i banebyen

Annonce