Annonce
Viborg Nyt

Engelsk restaurant forlader endegyldigt Viborg

Kevin Taylor og Fish 'n' Chips har endegyldigt valgt Viborg fra - og åbner nu i stedet i Ringkøbing. Arkivfoto: Morten Pedersen
Selvom Kevin Taylor lukkede Fish ’n’ Chips i Gravene under corona-krisen, var der stadig en mulighed for, at han ville genåbne et andet sted i Viborg. Den dør er nu lukket.
Annonce

Viborg/Ringkøbing: Hvis man vil smage Fish 'n' Chips tilberedt af Kevin Taylor - og gerne serveret med en engelsk øl - må man et godt stykke væk vestpå.

27. juni åbner Fish 'n' Chips igen, men altså ikke i Viborg, som indehaver Kevin Taylor ellers holdt en dør på klem for, da han lukkede restauranten i Viborg.

Kundegrundlaget var for småt i domkirkebyen, lyder det fra restauratøren, der fik et tilbud om et nyt sted i Ringkøbing, som nærmest var skræddersyet til ham.

Og det er ikke blot en sommerflirt i turistsæsonen. Restauranten kommer til at have åben året rundt i feriebyen.

- Jeg har været meget i tvivl undervejs, for der var også mange positive tilbagemeldinger i Viborg. Men jeg kan ikke leve af positive tilbagemeldinger. Jeg savnede simpelthen kunder og tænkte, at det kunne løses ved at flytte. Mulighederne i Ringkøbing var bare bedre end det, jeg kunne finde i Viborg, lyder vurderingen fra Kevin Taylor, der fortsætter:

- Jeg vil hellere kunne sige, at hvis det ikke kommer til at gå, så er det min egen skyld. Sådan synes jeg ikke, at det var i Viborg. Og derfor turde jeg heller ikke starte op igen i byen.

Kevin Taylor ser en masse udviklingsmuligheder i Ringkøbing i kraft af, at det er en fiskerby, at der kommer mange købelystne tyskere – og at turismen i øjeblikket udvikler sig i en positiv retning.

- Samtidig får jeg muligheden for at få en ølhave - a beer garden. Det har været et ønske for mig længe, fortæller Kevin Taylor, der har masser af forskellige engelske øl på menukortet.


Jeg har været meget i tvivl undervejs, for der var også mange positive tilbagemeldinger i Viborg. Men jeg kan ikke leve af positive tilbagemeldinger.

Kevin Taylor
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Nye kostråd - spis planterigt

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Pølsevognen fylder 100 år

Viborg Nyt

Nyuddannede fysiurgiske massører

Annonce