Annonce
Viborg Nyt

Erfaren sælger tilknyttes Viborg HK

61-årige Jan Ulbjerg Sørensen, der har stor erfaring som både sælger og leder, bliver fra august i år tilknyttet Viborg HK's salgsteam. Arkivfoto: Morten Pedersen
Annonce

Ansættelse: Jan Ulbjerg Sørensen, der tidligere har været salgschef i mange år på blandt andet Viborg Stifts Folkeblad/Jysk Fynske Medier, bliver fra august tilknyttet Viborg HK's salgsteam som konsulent.

Det oplyser håndboldklubben i en pressemeddelelse.

Viborg HK's direktør, Jørgen Hansen, siger om Jan Sørensen, at han "kommer med rygsækken fyldt med salgserfaring og et stort netværk".

- Jan kommer til opgaven med en stor erfaring og et endnu større netværk, og vi er stolte af, at han har meldt sig til at hjælpe i Viborg HK. Vi har jo kendt hinanden længe og haft et stærkt samarbejde med Jan, da han var hos Jysk Fynske Medier. Viborg HK er et flagskib i Viborg, og det bakkes blot op af, at en kapacitet som Jan vælger at lægge sine kræfter hos os, så vi også fortsat kan gøre byen stolt, siger Jørgen Hansen.

61-årige Jan Sørensen er i dag selvstændig konsulent, og arbejder primært med videreudvikling af salgsafdelinger hos forskellige arbejdspladser og konkrete salgsopgaver. Han glæder sig til at give en hånd med hos Viborg HK.

- Jeg har - efter mine mange år i mediebranchen - vurderet, hvad jeg så skulle bruge min store salgs- og ledererfaring til, og da Jørgen Hansen spurgte mig, om jeg ville hjælpe VHK, var jeg ikke i tvivl. Mit store netværk og et af Danmarks allerstørste sportsbrands kan kun være en god kombination, udtaler Jan Sørensen i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ejendomsmægler går imod tendens

Viborg Nyt

Bliv en del af Viborgs historie

Annonce