Annonce
Viborg Nyt

Få bryn og eyeliner tatoveret på

Sara Højris er blevet en del af teamet hos Tattoo Fashion Viborg. Foto: Morten Pedersen.
Nu kan du få lagt permanent makeup hos Tattoo Fashion i Viborg.
Annonce

Viborg: Kunne du tænke dig at slippe for at bruge tid på at lægge makeup om morgenen? Så har Tattoo Fashion i Sct. Mathias Gade måske svaret. Her er den 31-årige Sara Højris, Viborg, netop ansat, og hun tilbyder at lægge en såkaldt permanent makeup på kunderne.

- Jeg tatoverer bryn og eyeliner på kunderne, og ud over det tilbyder jeg også at lave både kunstige øjenvipper (eyelash extensions, red.) og hair extensions. Bryn og eyeliner holder i cirka halvandet år, mens de kunstige vipper holder i et par uger. Det afhænger af, hvordan man behandler dem, og hvilken livstil man fører, siger Sara Højris, der naturligvis er uddannet i alle tingene, lige som hun overholder de samme skrappe regler for hygiejne som tatovørerne i klinikken.

Sara Højris har tidligere arbejdet med faget, men det er nyt at arbejde med det på fuld tid. Det var ejeren af Tattoo Fashion, Hussam, der selv ringede og tilbød Sara Højris jobbet.

- Jeg har arbejdet med extensions i mindst ti år, og den permanente makeup i en længere årrække ved siden af mit andet arbejde også. Det gjorde, at jeg havde nogle lange aftener, men nu kan jeg arbejde med det her i dagtimerne som ansat, og det er jeg virkelig glad for. Det er jo min store passion, siger hun.

Som led i opstarten tilbyder Sara Højris behandlingerne til særlige intropriser i hele august. Vil du høre mere om mulighederne for permanent makeup, kan du også altid kontakte hende.

- Tidligere lagde man en makeup, der var mere kunstig at se på. I dag er trenden mere et naturligt look. Jeg tager naturligvis en snak med kunden og vejleder dem. Det er vigtigt, at man bliver glad for resultatet. Mine kunder er ikke kun unge piger. Det er kvinder i alle aldre, der kan have glæde af en permanent makeup eller flotte vipper og hår, siger Sara Højris.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Fire råd til en god skolestart

Annonce