Annonce
Viborg Nyt

Færre boliger på markedet kan give hurtigere salg

Det kan være en god idé at sætte huset til salg nu, vurderer Bent Kohls fra Danbolig. Der er købere i markedet, men få huse til salg. Foto: Morten Dueholm
Mange boligsælgere i det midtjyske har fået solgt deres bolig indenfor to måneder siden marts måned. Det viser en opgørelse fra Danbolig.
Annonce

Viborg: Hver tredje bolig, der blev sat til salg i Midtjylland i marts, blev solgt igen inden udgangen af april. Helt præcist var 29 procent af boligerne til salg i mindre end to måneder, inden der var fundet en ny ejer.

Tallene viser dog også, at der i Midtjylland blev sat 25 procent færre nye boliger til salg i marts og april måned sammenlignet med samme periode sidste år. Det giver en overset fordel til de sælgere, som vælger at sætte deres bolig til salg nu, bekræfter Bent Kohls, der er indehaver af danbolig Viborg og Holstebro.

Køberne får mindre at vælge mellem, når der bliver sat færre boliger til salg. Det betyder, at boligerne i markedet kan få mere opmærksomhed fra køberne, og at nye boliger til salg får en større nyhedsværdi. Derfor er det et godt tidspunkt at sætte til salg nu, lyder det i en pressemeddelelse fra Danbolig.

Annonce

Sommerhuse i høj kurs

Køberne har været parate til en hurtig handel i hele landet, men der er forskel på de forskellige typer af boliger. Ud af alle de villaer og ejerlejligheder, som på landsplan blev sat til salg i marts, er 24 og 25 procent blev solgt igen inden udgangen af april, mens andelen er 35 procent for sommerhuse.

På landsplan har køberne også været parate til en hurtig handel. Her blev 26 procent af de boliger, der blev sat til salg i marts, solgt igen inden slutningen af april.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Toner af Guld i Fjandbohus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ti års forskning bag foredrag

Viborg Nyt

Julekoncert i Grønbæk Kirke

Viborg Nyt

Det ensomme hjerte

Viborg Nyt

Tid til julekalendere

Viborg Nyt

Jesper Lundgaard Julekoncert 2020

Viborg Nyt

Donation til nye omklædningsrum

Annonce