Annonce
Viborg Nyt

Første åbningsdag: Engelsborg Apotek er klar i Meny

Julie Nordleif glæder sig over, at det lykkedes at få apoteket på plads til tiden. Foto: Morten Pedersen
Helt efter planen er det spritnye apotek åbnet i Meny på Fabrikvej – også selvom indehaver Julie Nordleif i det stille tvivlede på, om det kunne nås.
Annonce

Viborg: For et par måneder siden kunne købmand Søren Greibe sammen med apoteker Julie Nordleif fortælle, at der var et nyt apotek på vej i Meny på Fabrikvej.

Da de to skulle fortælle, hvornår apoteket stod klar, var der lidt væven hos købmanden omkring datoen, mens Julie Nordleif var sikker i sin sag: Det står klar 2. december.

Og sådan blev det.

Mandag den 2. december klokken 9.00 åbnede Engelsborg Apotek i Meny for første gang.

- Der var tidspunkter, da det så allermest kaotisk ud, at jeg i det stille tænkte, om vi virkelig kunne nå det. Men pludselig rykkede det, og bygningen var færdig til tiden, fortæller Julie Nordleif, som også kan fortælle om en hektisk optakt på selve åbningsdagen.

- Klokken to minutter i ni havde vi ikke noget netværk, men vi fik det op at stå, og det er bare gået fint, lyder det tre timer efter, at de første kunder kom i butikken.

Engelsborg Apotek er flyttet i noget større rammer, end Vestervang Apotek kom fra.
Annonce

Nyt navn

Ud over en ny beliggenhed har apoteket under Julie Nordleifs ledelse skiftet navn.

Vestervang Apotek er blevet til Engelsborg Apotek - både for at markere, at man geografisk har flyttet sig, men også for at undgå forvirring.

Apoteket er rykket lidt over en kilometer fra det forhenværende apotek på Vestervang Torv.

- Vi er rykket tættere på Engelsborg, og derfor synes vi også, at navnet passer bedre. Vi håber også på at undgå forvirring, hvis folk skulle på Vestervang Apotek, og det så ikke længere ligger, hvor det lå, siger Julie Nordleif, der har fået klart flest positive tilbagemeldinger på flytningen.

- Der er naturligvis dem, som har boet lige over for Vestervang Apotek, der er trætte af det. Men langt de fleste, jeg har talt med, har glædet sig til at komme i den nye butik. Jeg har også fået at vide, at kunderne i Meny har spurgt interesseret ind, som de kunne se lokalet blive mere og mere klar.

Hun kan videre fortælle, at flytningen fra den ene butik til den anden er gået godt.

- Det er jo en større butik, vi flytter i. Så selvom vi fik nye varer i sidste uge, så var der stadig fin plads til at flytte de resterende varer med over.

Det skulle på flere måder blive en bedre kundeoplevelse at komme i det nye apotek.
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

"SMIL" træning for hele familien

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Menighedsråd valgt for Asmild Kirke

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Julemarked åbner igen

Viborg Nyt

Kulturnatten og Viborg i farver

Viborg Nyt

Byggefirma vil opføre 20 huse på tømmergrund

Annonce