Annonce
Viborg Nyt

Føtex lancerer app for at gøre indkøb enklere

Føtex har udviklet en app, der skulle gøre det nemmere at handle - og få målrettede tilbud. Arkivfoto: Preben Madsen
Et program til telefonen skal hjælpe med at sende skræddersyede og personlige tilbud til kunderne i Føtex.
Annonce

Viborg: I et forsøg på at gøre indkøbsturen simplere, har Føtex skabt en app - Føtex Plus - som afkoder indkøbsvaner og ud fra det laver nogle personlige tilbud til brugeren.

- Danskerne bliver hver dag mødt af tilbud og inspiration, og meget af det er måske ikke lige relevant for os alle sammen. Med Føtex Plus gør vi tilbuddene mere personlige, samtidig med at vi samler dem et sted. Det er fordelen ved Føtex Plus - at gøre indkøbsturen endnu enklere, siger Karin Sommer, marketingdirektør i føtex.

Efterhånden som appen lærer brugerens indkøbsvaner at kende, vil man opleve tilbuddene bliver skræddersyet. Udover personlige tilbud, vil brugerne samtidig modtage tilbud hver uge kaldet ”Plus Priser”.

Ud over at komme med målrettede tilbyd kan appen også bruges til at lave indkøbssedler og få penge retur, hvis man er kommet hjem med en dårlig vare.

- Vi har nok alle sammen prøvet at komme hjem med en mad- eller drikkevare, som måske ikke var som forventet. Det er rigtig ærgerligt, og derfor gør vi selvfølgelig vores bedste for, at det ikke sker. Skulle det alligevel ske, skal appen gøre det nemmere at få pengene tilbage, uden at man skal tilbage i butikken. Igen skal det hele være mere enkelt, fortæller Karin Sommer.

Ordningen virker ved, at man tager et billede af varen i appen og tilføjer en kort beskrivelse. Så kommer pengene retur på et digitalt tilgodebevis inde i appen og fratrækkes ved næste køb.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ejendomsmægler går imod tendens

Viborg Nyt

Bliv en del af Viborgs historie

Viborg Nyt

Soppefesten bliver til Droppefesten

Viborg Nyt

Nye p-pladser på vej i banebyen

Annonce